Kedy sa rodí najmenej detí?

somtuporady
1. feb 2021

Čaute babule, zamýšľam sa. V ktoré mesiace sa rodí najmenej detí? Moju dcéru som porodila v januári a pôrodnica bola plná, šestonedelie tiež, rodičky ukladali na gynekologické oddelenie, šanca získať nadštandardnú izbu bola prakticky nulová. Len tak zo zvedavosti 🙂🙂🖖

miruslb
1. feb 2021

Neviem ti odpovedať, ale ja som rodila v máji a tiež bolo plno. Ale ja som bola v pôrodnici v roku 2018, konkrétne v MT

c_est_la_vie
1. feb 2021

@somtuporady pokial viem najviac detí sa rodí okolo mája a septembra. Čiže apríl až jún a august až október. ( To plodenie tak vychadza na letné a zimné prázdniny 😄)

lenka2710
1. feb 2021

@somtuporady ja som rodila v júni, keď som porodila boli sme na oddelení 3 a keď som odchádzala bolo plno 😂 a so staršou v októbri a tiež bola plnka 😂 ale čo mám teda známych, veľa je september, október alebo potom apríl máj, aspoň v mojom okolí 🤷‍♀️

ivangeline
1. feb 2021

Hm. Ja vo feb a uz nebolo vobec tak plno. XD

nelca84
1. feb 2021
polodrahokam
1. feb 2021

V štatistike býva, že najmenej v novembri, ale rozdiel sa mi nezdá medzi ostatnými mesiacmi veľký.

kopytko03
1. feb 2021

Ja som rodila v júni, nadštandard bol natrieskaný a na normálnom oddelení sme boli na izbách po jednej 😀

mima1
1. feb 2021

Rodila som dva krat maj 2016,2020 a nadstandart sa mi usiel dva krat. Aj ked sa zdalo ze je plno. TN

leuchtturm
1. feb 2021

zalezi aj na tom, ako je ktora porodnica oblubena. Tam sa ta statistika na dostupnosti posteli neprejavi.

ivka21
1. feb 2021

Ja som rodila v novembri 2019 a v ten deň sme rodili len dve a inak sa celkovo smiali sestričky že malo rodíciek ako na vianoce 🙂ale myslím ze je to skôr náhoda

marsmykkok
1. feb 2021

Tak veľa detí sa splodí cez Vianoce alebo cez leto na dovolenke. Ked je plno práce nie je vždy čas ked padne človek polomrtvy do postele po náročnom pracovnom dni. Ale nedá sa asi povedať ktorý mesiac najmenej, ale sú určite slabšie a silnejšie obdobia.