Moja dcerka ma takmer 7 tyzdnov a zatial sa na nas neusmieva, iba obcas v spanku. A ja sa tak strasne tesim na den kedy mi opatuje usmev!
dcera hned po narodeni, synacik nas potrapil dlhych 9tyzdnov, ale o to viac som si vychutnavala tie prve usmevy 🙂
usmieval sa zo sna od narodenia, ale ten prvy usmev v 2 mesiacoch. a odvtedy bol uz nezastavitelny. na akykolvek usmev odpoveda usmevom 🙂
od 2 dna v porodnici 🙂 😀 🙂
nas matko tiez skoro, uz v nemocnici..ale nemyslim, ze vedel, ze to patri priamo mne alebo tak nejak 😀 ..skôr to bola len mimika, grimasky.. 🙂 ..take tie ze naozaj usmevy , ze adresovane nam, reagovanie na nas..prisli neskôr..neboj aj u vas to tak bude... 😉 najprv jemne, potom viac..az to bude riadne a aj zo zvukom 😀
prvy ozajstnya myslim, ze aj cieleny usmev sme videli,ked mala Naty asti tak cca. 6 - 7 tyzdnov, postupne sa to stupnovalo .... najkrajsie bolo , ked sa raz v noci zobudila na papanie, zazala som svetlo, Natka ma zaregistrovala a usmiala sa od ucha k uchu ....... 🙂
usmial sa ked mal kolo 2 3 tyzdne 😀 mam aj video :D ale tak skutocne vedome,to newem 😨
Nas sa zacal po 2 mesiacoch, ale usmevmi doteraz rad setri. Musime sa velmi snazit, aby sme ho rozosmiali - on vsetko pozoruje velmi vazne. Usmievat sa len-tak nebude, dokonca fotakom sa nam doteraz nepodarilo jeho usmev zachytit. Iba na video.
nuz zo sna sa usmievala od narodenia, a pri prihovarani od 1 mesiaca. a doteraz je to nase slniecko vysmiate 😉
Aj Sarah sa začala veľmi neskoro usmievať. Myslím že to bolo až po 2och mesiacoch. Neboj ono to príde a potom ti to vynahradí. Zo Sarah je teraz riadny škerko 😀