Ahojte co si myslite kedy vysoká žena pôsobí nižšie keď je pri sebe alebo chudunka....
A na opak kedy nízka pôsobí vyššie keď je pri sebe ale chudunka
@mara2010 kazdy vyzera stihlejsie a lepsie ked je stihly.
@heleninamama a kto na teba posobi prijemne? Existuje niekto? Lebo tvoje komentare o vzhlade inych su vcelku negativne co mi tak udrelo do oci.
Cudzie deti su skarede, vysoke ci nizke zeny su nejakym sposobom odpudive...ty ako vyzeras?
A tvoje deti sa ti pacia?
@babulkomale A Tebe čo vadí? Si obézna?
Vysoká žena nebude pôsobiť nižšie, keď bude tučná. Akurát bude vyzerať tucne.
Vysoká žena nebude pôsobiť nižšie, keď je chudunká môže pôsobiť dokonca vyššie, keď bude tučná tak bude pôsobiť mohutne.
@heleninamama nie, praveze som vysoka a stihla. Preto casto pocuvam od hlavne zien ako ich trapi ako vyzeraju a ze ja "sa mam",co sa tyka obliekania atd.
Ale ty musis byt minimalne Miss World, aspon na vasom valale.
@babulkomale No vidíš, aj Tu budeš miss a dokonca aj obľúbená, keď sa naučíš akceptovať iné názory ako svoj.
@heleninamama len ci ty akceptujes... 🤦 musis mat riadne mindraky ked sa takto vyjadrujes o ludoch.
Tazky zivot.
Som nizka a ked som bola chuda...skor som posobila drobne a krehko. :D Teraz som zena! ;D Ale par kg sa uz snazim zhodit. O vysokych sa vyjadrit nvm. Akosi ich nestretavam. Ako kazdy je skoro trosku vyssi ako ja... :D :D ale ako moj manzel 190 a viac...take zeny ozaj nevidim..alebo som proste nevsimava a zahladena do seba. xD
@babulkomale A pokiaľ nemáš svoje bývanie a ďalšie nehnuteľnosti, ktoré prenajímaš podľa nej "sockam", tak si socka 😁
@babulkomale Mne sú cudzí ľudia v podstate ukradnutí, ale nebudem tu písať lži typu, že žena je pekná, keď je tučná a pod., keďže mne sa obézni ľudia nepáčia - a je jedno, či ide u ženu, muža alebo dieťa.
Otázka znela, čo si myslíte... A mám právo myslieť si, čo chcem.
@babulkomale len zakomplexovani ludia s nízkym sebavedomím a IQ takto komentuju inych.
@heleninamama tebe v detstve asi niekto veľmi ublížil, že?
@heleninamama Mna by zaujimalo, ako vyzeras. Ked si taka neprijemna, ci to aspon kompenzujes bezchybnym vyzorom a okolie ti to odpusta 🙃. Mne sa pacia aj objemnejsie zeny, nemozem povedat, ze len vyslovene stihle zeny su pre mna krasne. Mozno by si sa mi pacila aj ty 🤣🤣
@mara2010 pri vysokej žene je dôležitá nielen váha, ale aj akási súmernosť. Ak je chudá, ale zároveň má zhrbené držanie tela, nemotornú chôdzu, nohy ako "paličky", tenké dlhé ruky, pôsobí o dosť vyšším a horším dojmom. Naopak, ak je vyšportovaná - a nemyslím nejakú kulturistku, len obyčajnú pekne vyformovanú postavu s pružnom chôdzou a sebavedomým, rovným držaním tela, vyzerá to celkom inak. Veľa spraví aj účes a oblečenie.
Este dost zalezi aj ako je ten tuk rozlozeny. Vysoka zena s tukom brucho, prsia, ruky ju strasne zmohutni. Taka chlapina. A zase nizka baba s velkym zadkom ju este zmensi. Ked ma vysoka baba vacsi zadok a stihli pas tak je to lepsie.
Neviem, či pôsobí nižšie, aké určite vyzerá vždy lepšie a krajšie, keď je žena štíhla. Vysoká a plnoštihla/tučná žena (cca 180 cm)na mňa pôsobí ako obryňa. Nepekne, nežensky. V detstve som mala takú učiteľku a pamätám sa, že som sa jej bála, hoci vôbec nebola zlá. Len ten dojem z nej bol taký odpudivý.
Nízka a tučná žena je tiež forma tragédie. Tá však vo mne nevyvoláva strach, ale skôr úsmev.