Ahojte chcel som sa opýtať vodičák som spravil 13.8.2021 a 18 rokov som mal 3.9.2021 takže som musel dodržiavať skúšobnú dobu ktorá mi konči zajtra 13.11.2021 tak chcel by som vedieť či môžem šoferovať sám už zajtra alebo až 14.11.2021.
@richard5858 Ejha , ty si odvaha 👍 Ja by som sama nesadla ešte minimálne mesiac do autá
@vanda323 a prečo ?? Nie každý sa boji ísť do mesta s deckami bez opatrovateľky. Alebo si sadnúť za volant...
Mne prave blbci v aute vadili a najlepsie sa mi jazdilo po ziskani vodicaku len samej
@klarissa25 No do kelu kukaj tu....to by si nebola ty keby si si neobtrela ústa zas o mňa však.
Čo ti tak vadí na tej opatrovateľke stále prosím ťa , už mi to vysvetlis?
@vanda323 To sa nedá porovnávať, otázku sa opýtal chlap, aspoň podľa niku chápem. Je potrebné si uvedomiť, že väčšina chalanov vie šoférovať už pred nástupom do autoškoly a keď získajú vodičské oprávnenie, tak vedia mnohí jazdiť lepšie ako niektoré ženy po 5 rokoch praxe. I keď to nerada priznávam, treba uznať, že muži sú jednoducho lepší vodiči, samozrejme sú aj totálni blbci, čo sústavne ohrozujú iných vodičov. Ja som mala počas mojej praxe 3 kolízie, všetky spôsobili iné vodičky - ženy. A toľkým nehodám som už zabránila. Keď vidím ako niektoré ženy jazdia, je to na zaplakanie, zmätkujú, nevedia sa rozbehnúť, nedajú hocikedy prednosť, tam kde je 90-ka idú 50-kou a pod. Takže to nie je tým, že nie si odvážna. Nedá sa to absolútne porovnávať.
14.