Dobrý večer, ak som teraz vypil 5 piv Pilsner 12%/od 20.00h do 22.00h/ , kedy môžem ráno bezpečné šoférovať? Často nepijem, tak raz za 2xmesiace, muž, 90kg. Diky
kedykoľvek. len nikoho nezabi a vyhni sa policajtom.
Kup si rano alkohol tester a uvidis.
@lonely66 to bola irónia, však?!
Na toto odpovie jedine alkoholtester. Závisí aj toho koľko, čo a o koľkej si jedol popri pive.
Skor ako dnes o 14,00 hod urcite nie
@simona20201309 však samozrejme.... niektorým nevidím rozum. zrejme ho nemajú 😀
@luliu Sú to len pivá, ale dosť veľké množstvo, tam môže byť ešte aj dnes doobeda zbytkový alkohol, ak stretne policajtov, a nafúka (aj málo), potom je to ťahanie sa o vodičský nadlho.
@petronelag 5 piv je velke mnozstvo? 😂 moze soferovat rano na 100%, ja som vcera vypila na oslave prosecco, 2 x gintonic a 4 vodky a rano o 9 som mala nulu. Odchadzali sme o 1.
@natinka36 pokiaľ nemáš 180kg tak by si na 120% nafukala
Neexistuje aby si po toľko alkohole ráno mala 0. Tomu neuverim aj keby neviem co bolo
To je velmi jednoduche pocitanie jedno 12 stupnove pivo obsahuje rovnake mnozstvo alkoholu ako jeden pol deci takze ci pijes pivo alebo poldecaky je uplne jedno alkoholu je rovnake mnozstvo a aby jedno poldeci zmizlo z krvi bez ohladu na cokolvek tak to trva 3 hodiny takze 5x3 = 15 cize s abosolutnym kludom ze nic nenafukas mozes sadnut za volant za 15 hodin od vypitia posledneho piva u 10 stupnoveho piva trva spalenie alkoholu 2 hodiny
@simona20201309 mam doma dreger 😃 ale jasne kazdemu spaluje inak. Ale 5 piv ozaj neni velke mnozstvo to mi pride az vtipne 😃
stiahni si appku tá ti povie
stiahni si dve pre istotu
ja tiež mám dve je to istejšie ✌️
tu je spoľahlivý vzorec, cez ktorý si to viete vypočítať https://www.dopravna-psychologia.sk/blog-widmar...
To je velmi individualne.