Ahojte prosím vás tie čo už máte vnútromaternicové teliesko ako dlho ste po jeho zavedení čakali kým ste ,,na to skočili,, s mužom ? 😆
@hanacko043 ja tiez tyzden
A prosím vás a aké máte? ja mám hormonálne Levosert a nikde som tu nenašla žiadne skúsenosti s ním
@hanacko043 ja mám nehormonalne
@hanacko043 prosimvas zavedenie vas bolelo? Zajtra si ho idem dat a trosku mam stres ze co ocakavat 😀
@hanacko043 my sme po zavedení počkali možno 2-3 dni 😄 a tiež som mala Levosert..... Mala som ho zavedené asi rok, ale už by som si ho nabudúce nedala 😄
Já mám Mirenu.Zavádění příjemné nebylo,ale nic co by se nedalo vydržet 😉 trošku to štiplo a hotovo.Já ju mám asi rok a půl a jsem spokojená.
@nika501 mozem sa opytat preco nabuduce uz nie? Dakujem
@lenicka2609 bolo to nepríjemné ale nič čo by sa nedalo vydržať bolesť bola ako pri silnej menštruácii, pobolievalo to tak celý deň ale na druhý deň už v poriadku.. mám ho teraz 4 deň a bez komplikácií tak dúfam že to tak aj ostane 😁
@nika501 prosím Vás boli nejaké komplikácie s ním? Nech viem čo ma čaká 😁
@lenicka2609
@hanacko043
Na každého to pôsobí inak ...vám môže vyhovovať 👍😄 ja osobne som začala byť brutálne nervózna, náladová, dlhé špinenie a čo má najviac štve, tak to, že som dosť pribrala ☹️
Baby ja mám tiež levosert dva mesiace.A odvtedy nonstop krvácanie,spomenie a dookola.Mate skúsenosť?Vraj aj polroka to môže trvať ,bolieva má stále hlava a prsia ani nevravím.Gyn vraví,zeje to ok s telo si zvyká a zvykne.Ja to mám zo zdravot dôvodov,kôli adenomyoze.Ale už ma to unavuje.
@nika501 prosimvas a to pocas celeho roku ste mali taketo komplikacie? A dr na to nic? Akoze tohto sa bojim ze si ho dam a nakoniec budeme mat sex len raz do mesiaca a to kvoli spineniu ktore bude caste. Jasne ze to nemusi tak byt ale davam si to kvoli tomu aby sa clovek neobaval ze otehotnie a uzil si ten sex a aj tak si ho neuzije kvoli vlozkam
@lenicka2609 z môjho 5 dňového cyklu sa stal 10 dňový 🤷🏼♀️ mne sa zdalo, že menštruujem stále 😆 ale potom sme sa rozhodli pre druhé bejby, tak som ho dala preč a už teraz rozmýšľam, ako sa budeme chrániť po pôrode 😄
@nika501 a prosím Vás začali ste mať hneď takéto komplikácie alebo to začalo až neskôr?
Já asi týden,ale že se může i dřiv