Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať bez rozprúdenia ďalšej diskusie, bola som vylosovaná na výhru 100 eur ešte pred mesiacom no žiadne peniaze mi na účet neprišli. Neviete ako to funguje? Ďakujem
Môžem sa spýtať keď vás vylosovali prišla vám sms alebo také niečo? Ďakujem
Tiez ma to zaujima ci posielaju sms alebo si to musi clovek sam pozriet ci je medzi vyhercami
@ivaa_ nie, nič mi neprišlo
Ako si na to prisla?
Zákazník čo k nám chodí tak on vyhral vraj 10 000 a peniaze ešte nemá cca pred tromi týždňami ich vyhral
@lusiafofo to si pozrieš na stránke bytzdravyjevyhra stačí dať len dedinu či mesto odkiaľ si a vyhodí ti mena ak je tam meno aké máš ty tak si pozrieš ten kód a kódy máš v sms 😁
@lusiafofo Keďže mám meno aké mám a bývam na dedine, upozornil ma na to hádam každý okoloidúci 🙂, a ešte som si skontrolovala aj kód z registrácie. Som to ja, ale peniažkov nikde 🙂 a ani mi sms od nich neprišla, tak som sa išla sem poradiť
Aj my sme vyhrali a peniaze nikde🤷♀️ A to už ubehlo 30dní
A keď mi prišla dnes správa o vyre, to som koľko vlastne vyhrala. Vôbec sa neviem dopátrať.
Výhre...
Omg pekny chaoz a uz kolko cakas na peniaze?
treba im poslat vyuctovane uroky z omeskania :DD ako nam statna sprava rada posiela :D
Prisla SMS v ten vecer a peniaze o 2-3 dni na ucte. Vyhra 100€
@elenajezova https://www.mfsr.sk/sk/verejnost/ockovacia-prem...
Tu si to vies pozriet
@janai1 posielajú, teda aspon nam prisla SMS hned
@catherinah pri 100€ neposielali 😉 tento týždeň prišli všetkým smsky že vyhrali a už sa aj vypláca
Dostala si tie peniaze či zas len další slovensky ofuk na ľudí?
@karolinakr my stále nemáme …. Ani peniaze ani SMS nič
@vifonik no to by ma veľmi sklamalo, ja som sa síce neprihlásila, ale žeby až takú drzosť mali oklamávať ľudí v priamomj prenose, nehoráznosť !
@vifonik uviedli ste spravne cislo uctu? Kod sedi? Ci ako viete, ze ste vyhrali?
Ano, peniaze mi nabehli na účet. Tiez islo o 100 €
@marcuska2016 co áno?
Môjmu mužovi prišla sms a potom do 3 dní ich mal
@mirkaveron ahojky, prosím, čo sa písalo v tej sms😊?
@nikinkals iba ze vyhrali ste v ockovacej lotérií peňažnú výhru do 30 dní bude vyplatená niečo také sú na tam nebola
Majú na to 30 dní, ale na Fb písali, že ešte nikomu tie peniaze neprišli aj keď už ubehlo 30 dní 😂