Neviete niekto kde mozem najst kedy ma meniny Summer? nasa dcera sa tak vola,a hladala som kade-tade,ale nenasla som kedy ma meniny. Sme sa s partnerom dohodli,ze oslavovat budeme 21.juna, ved to je prvy letny den. Len by ma to zaujimalo 🙂
prepac, ale toto snad uz ani nie je pravda... 😀 vies, co su to meniny? pocula si uz niekedy o svatej Summer?
dala si jej netradicne meno, tak je len na tebe, kedy jej stanovis meniny. ale necakaj, ze ti nejaky vydavatel alebo urad vyda "oficialny" kalendar s takymto menom 😉
neviem kedy je v kalendári (akomkolvek) summer ale je to celkom pekne meno🙂. chcem sa len spýtať a prosím do IP ako vám to meno schválili na slovensku? odkial ste mali povolenie? možno skusiť pozrieť kalendár toho štátu kto vám dal povolenie, že sa meno používa.
ikke ja neviem, preco tu niektore vkladate slova do prispevkov, ktore nikto nenapisal. Ona neziada, aby jej niekto vydal oficialny kalendar a stanovil toto meno na urcity datum. Iba sa pyta ci niekto nevie, kedy ma meniny. A neporozumela som tvojmu prispevku o svatej Summer? Neviem ci to mam brat tak ze pokial nie je svata, tak nebude v kalendari??? ved ani ine mena nie su svate.... No ale to len tak na okraj... Adri, inak krasne meno...
ahoj adri2211... o nezvycajnom mene viem svoje 🙂 🙂 🙂 ... no vies, nie vsetky krajiny sveta oslavuju meniny... ( myslim, ze len slovanske krajiny...) ale ides na to spravne, prvy letny den bude najvhodnejsi...
...ak chces zistit vyznam mena, alebo povod mena ( ak nieje vymyslene ) ... vpis do vyhladavaca ,, Meaning of Name ,, asi ti otvori viacero stranok, tak si ich pozri ...ale su v anglictine, tak si daj prekladac...
jaaaj,,dala si divne meno tak necakaj ze sa objavi v kalendari... 🙄 🙄 🙄 nechapem co sa vsetci blaznia oslavovat meniny... 😒
ako spomina raimulienka@ to sa len v nasich krajinach "oslavuje" a inde vo svete sa riasia iba narodeniny
ako bez urazky,ale myslela si na to ze ako sa bude citit tvoje dieta ked bude v puberte a vsetci z nej budu mat posmech??? 😢
zuzikkaa nechapem preco by sa jej mali neskor smiat...nic smiesne na tom mene nevydim 🙄 nezvycajne ale mne sa paci 😎
@ikke toto co si napisala si nemyslela vazne...ze ne? to uz co za primitivnu osobu ty mozes byt tak to nechapem normalne som v soku ... odkedy len svaty oslavuju meniny??? rec o kalendare nebola ziadna...si si mala radsej kusnut do jazyka a trafit si po prstoch a ne taketo nieco napisat, ze ta hanba nefacka!!!
@zuzikkaa a dovod preco by sa jej mali posmievat a este k tomu v puberte? to si myslis, ze kazdy je taky neinteligentny... vsak nic na tom mene nie je vtipne! nic v zlom ale radsej by som sa volala Summer ako Zuzana...to len na okraj...
@adri2211 mne sa paci to meno a datum si vybrala fajn...uplne idealny... 😉 a urcite sa jej v puberte posmievat nebudu jedine ak by sa tvoja dcerka dostala do blizskosti deti primitivnych matiek 😅 🤐 uz som ticho lebo ma ukamenuju, ale co na srdci to na jazyku...
mne sa meno velmi paci. pekny datum na meniny
Budete oslavovat v ten najvhodnejsi den, pretoze skutocne Summer ma meniny 21.6. Nasla som to v kalendari pre USA... pozri sem http://www.mynameday.com/s.html
ahoj,neviete kedy ma meniny Jasmin alebo Jasmina na Slovensku?
ahoj.v USA sa meno summer oslavuje 21.6. 🙂 http://www.mynameday.com/
Nechcem sa nikoho dotknúť, ale trošku primitívny názor že deti sa budu posmievať skrz meno 😕 Nikdy som si to teda nevšimla, vždy sa nad menami pozastavujú iba dospelí! a ak majú "priblble" poznámky, samozrejme to ich deti potom obkukajú. Žiadne dieťa nerieši, že ona sa volá tak a on zase inak.
Čiže uplne súhlasím s petra1303 a adri2211 len poviem že Summer je perfektné meno 😉
@adri2211 velmi pekne meno 🙂 ...dcerka sa s nim urcite vo "svete" nestrati ...ten datum na oslavu menin je tiez zvoleny uplne super 😉
@durka1 inak tema o menach, ktore nie su v kalendari, tu uz je 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mena-ktore-nie-su-v-kalendari-kedy-budu-deti-oslavovat-meninky/
a meno Jasmina je "zaknihovane" v rozsirenom mennom kalendari, ale v "slovenskej" verzii mena- ako Jazmina... a oslavuje sa 24.2. 🙂
http://calendar.zoznam.sk/search_nameday-sk.php...
ikke
to ze "toto uz snad nie je ani pravda" ..
som si pomyslela po precitani tvojho komentara...
uz davno nie sme v spolocnosti kde kazda odchylka od bezneho a zauzivaneho sa tresta posmeskami a ohovaranim z okolia.
zijeme v multikulturnej spolocnosti, tak by sme sa mali aj podla toho spravat a nie v 21 storoci posmeskovat a odsudzovat zeny, ktore chcu dat dietatu ine meno ake je zauzivane v kalendary. pokial nie je hanlive, a vulgarne tak preco nie.
krasne meno ste vybrali, a aj datum, kedy ho budete oslavovat je najvhodnejsi aky moze byt. 😉
@durka1 vacsinou 24.2. ale nasla som to kdesi aj v januari.... ale v nasom slovenskom rozsirenom je to vo februari.
Meno je pekné, zvolili ste najvodnejší dátum. Nechápem prečo by sa mali ostatné deti smiať, Veď sa nevolá Bratislava ani Žilina ani Jahôdka. Určite ju budú mať deti radi a bude mať dobré srdiečko.
Podľa mňa tiež super meno, ja som Jarmila a mne sa nikto nikdy nevysmieval, tak prečo by sa mali Summer?????? 🙂 🙂 To, že je to v angličtine (škoda, že mi túto verziu mena nemáme, napr. ako Letomila apod.) by už hádam v dnešnom svete nemalo nikoho trápiť, jedine je (aspoň pre mňa) dôležité to, či sa to meno hodí s priezviskom, hlavne, keď priezvisko je typicky slovenské.A dátum menín ste vybrali super!!
skvely datum 😀
To som v soku......ako moze niekto tak hnusne reagovat na meno...je kazdeho vec ake meno da svojmu dietatu ci je v kalndari alebo nie! Ked nasi cierny spoluobcania mozu mat Šeherezadu a Onura, tak preco by niekto nemohol mat Summer co je pekne meno. Moja kamaratka ma napriklad dceru a vola sa Lola....podla lizatka 😀
Krasne meno..a vidim, ze ti tu uz baby pohladali aj to, ze datum na meniny ste zvolili uplne idealne..ako asi v kalendari krajiny ktora to meno pouziva..inak na SK je mozne pridat mena do kalendara tiez.. minule to jedna pani hovorila v telke..ze staci niekam napisat( len to teraz by trebalo vyguglit kam) a oni to meno mozu aj zaregistrovat do slovenskeho kalendara.. Postupne sa uz teraz pridavaju aj mena ktore predtym neboli...ale to by si bolo treba presne zistit
krasne meno, krasny datum
nechapem preco by sa jej mal niekto posmievat...nepoviem keby sa volala seherezada alebo kasandra ale Summer??...ved to je krasne nezvycajne letne meno 🙂
ahoj moja dcerka sa vola Sindy aj tak sa pise a meniny oslavuje podla anglickeho kalendara 22.1.
ahoj, neviem sice odpoved na tvoju otazku, ale podla krajsi datum pre jej meno neexistuje 😉