Koľko cm musí mať žena, aby bola považovaná za vysokú?
Možno o ničom téma, ale zaujímali by ma názory, tak ak chcete, tak s a podeľte 🙂
Mám 173 a pripadám si výškovo akurát, taký štandard v rámci môjho okolí. Nad tých 180+, 185cm mi baby prídu vysoké (to nemyslím vôbec v zlom ale😊)
Ja mám 180 a prídem si normálna. Nemám problém s oblečením ani obuvou. Tak pre mňa 2m 😉
Nad 175 podla mna povazujem uz taku zirafiu vysku, a aby ste si nemysleli ze rypem ja mam 177 a povazujem sa za zirafku takze nizke topanky su moj kamarat, strasne sa mi nepaci, ked ma zena 180 a da si opatky 10 centi vyzera to komicky
185+.
No, s mojimi 153 cm mi pridu vysoki vsetci okolo 😂😂😂🫣🫣
Ale teda, podla mna neexistuje nejaky priemer alebo standard. Kazdemu sa paci nieco ine. Cize pre niekoho je 175 vela a inemu nepride vela ani 180 🤷♀️
Cize odpoved na tvoju otazku je: nikolko, kedze kazdy ma mieru inde
Ženu od 175 cm považujem za vysokú, lebo vysoká je. Nakoľko výška nie je žiadna telesná vada ci nedokonalosť, tak nevidím žiaden problém v tom, ci je žena "vysoká"
Mám 178cm. Svoju výšku milujem. Menej by som nechcela. Vysoka si nepripadám, ale ak o mne niekto hovoril, tak som bola vždy "tá vysoká blondína" 🤔
Preco je v poslednej dobe opakovanou otazkou, kedy je uz zena povazovana za prilis vysoku?
Toto je uz hadam piata tema za posledne dva-tri mesiace o tomto. Zmenil sa zas nejak modny trend, co je pekne a mile? Nevsimla som si, ze by sa to nejak rozoberalo na forach. Len tu.
A vazne ma zacina zaujimat, ci sa nieco v tomto smere zmenilo.
175 +
Na toto som bola vždy alergická. Mám 174cm a celý život pocuvam poznámky o tom, aká som vysoka, kam rastiem...akoby sa to dalo ovplyvniť. Naposledy som uz odpovedala otázkou, ci si mám dat zrezať z noh. Samu seba vnimam vyskovo akurat.
@suzitok Mne sa pacia vysoke zeny. Chcela by som mat tak aspon 174 cm....zial nemam. Kludne by som menila. Mam 166 cm, ked mam nizke boty si pripadam jak trpaslik a vysoke topanky moc nemusim, su mi nepohodlne. Baby, budte rady. Pre si vyskovo akurat idealne, ja zase pocuvam poznamky, ze som nizka
Je to tu uz stokrat! Uz sme tam vsetko napisali!
300 cm.
Vtedy je vysoká, keď má muža pod bradou 😁
Mám 181 CM a nie som vysoká...pre mňa sú vysokí ľudia nad 195 cm
180 a viac
@daniela2202 podľa mňa vtedy, keď ho má pod papučou.
@marcellka32, samozrejme, ze SI vysoká. Aj žena, co ma 150 cm si môže pripadať strašne vysoká a nie je, tak isto ty nemáš priemernú výšku. Fakt nechápem, kde je problém. Proste tak, ako je žena pod 160 cm nízka, tak je nad 175 cm žena vysoká. To nie je vec pocitu ale štatistiky.
@vesimelonimarsista aj 😂😁😂
175cm a viac, ked sa zamyslite tak priemerna vyska zien na slovensku je cca 167cm, takze je fakt, ze vsetko trocha nad je vysoka zena ( cize tak 175 a viac) a vsetko trocha pod ( cca 160cm) je nizka zena
Ale vyska nic nevypoveda o charizme, sarme a kvalite cloveka ;)
@vroni pozri ja sa vysoká necítim aj keď som no 🙂 a čo si myslia ostatní je mi ukradnuté 🙂
Mam 178 a citim sa vysoka. Ako nic strasne ale stacilo by aj 170cm 😂
180cm
Ked si vo vacsej spolocnosti tak zeny a muzi ktori ojedinele vykukaju ponad hlavy inych su uz "vysoki". Pre mna u zien cca nad 175 u muzov nad 190. Ja mam 180 a pridem si vysoka, muz ma 187 a na chlapa podla mna ok.
@marcellka32, úplne v pohode. Niektorí sa cítia ako luster, ty sa cítiš ako nie vysoká, prečo nie 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@vesimelonimarsista to maju vacsinou tie male hrnce, v ktorych rychlo vrie 😃
Ja mám 156 a ľudia ktorí už majú 166 sú pre mňa vyšší 😅. Ale tak podľa mňa od tých 170 už je žena vysoká a záleží aj stavbe tela
190