Kedy ísť na výpredaj do Viedne?

lauritka
20. nov 2011

Dpbry vecer, chcem sa opytat, kedy je najlepsi cas ist na vypredaje do Viedne, hned po Vianociach ,alebo az v januari ??? Centrum Viedne, alebo Pandorf ?

liz_lemon
20. nov 2011

urcite sa oplati aj hned po Vianociach, toho 27.12. a potom hned 2.1., a treba ist bud do centra na Mariahilferstrasse, Kärtnerstrasse, resp. do Shopping City Sud, do Parndorfu by som urcite nesla, maju tam vacsinou len sportove veci, aj to nic moc

kuwait
21. nov 2011

V Parndorfe nic moc len sportove veci????Ved to je najlepsie obchodne centrum v Rakusku a podobne je aj v Salzburgu.Kvalitne designerske veci Prada,Gucci,Escada,RL,Aigner atd zo 70 % zlavou a ked su este k tomu vypredaje tak tie drahe znacky stoja menej ako shity z New yorkera a Zary.

vroni
21. nov 2011

V Parndorfe je outlet, to znamená, že spravidla predávajú nedopredané zvyšky z bývalej sezóny, ale podstatne lacnejšie, než v normálnych obchodoch. Ak hľadáš niečo konkrétne alebo z tejto sezóny, tak Parndorf nie je dobrá voľba. Okrem toho majú minimum detských vecí, síce značkových a lacných, ale nulový výber. V "normálnych" obchodoch začínajú výpredaje od 27., ale nie je povinnosťou obchodu mať výpredaj, môže sa stať, že práve "ten tvoj" obchod výpredaj mať nebude. Po Vianociach býva v obchodoch ešte stále príšerne veľa ľudí, jednak je miestnym športom vymieňať vianočné darčeky a druhak nakupujú všetci, ktorí "vianocujú" neskôr. Ja by som šla až začiatkom januára (koncom januára už zase nič nedostaneš)

ivett1
29. nov 2011

ahoj, my chodíme do Viedne tak po Vianociach...(ak nám to vyjde časovo...)...je tam síce veľa ľudí, ale ...kedy tam nie je? 😅 ...do Pandorfu chodíme len tak, keď nás napadne 😉 (nemáme to ďaleko...ale, aj tak tam strávime skoro poldňa...)...tam majú výpredaje stále...aj keď nie vždy v obchode, ktorý nás zaujíma...a naozaj, oplatí sa tam chodiť vtedy, ak chceš nakúpiť nejaké športové veci -oblečko a obuv...(aj pre deti...)...aj tie dizajnérske kúsky tam sú a dá sa dokonca aj vybrať....ako píše vroni, je to "dopredaj" staršej kolekcie (neviem, či nie dokonca z predchádzajúcich sezón...teda, možno aj spred dvoch rokov... 😅 ...)

ryanko
23. dec 2012

Dobry den chcel by som sa spytat ze keby by sa mi viac oplatilo ist do Parndorfu bud hned prvy den po vianociach alebo dva dni po vianociach alebo kedy ?

liusqa
9. feb 2013

Chcela by som sa spýtať kedy je tam vlastne ten výpredaj!??...Vopred Ďakujem 🙂 🙂

Dobrý deň,chcela by som vedieť kedy je najbližší výpredaj akcie v parndorfe? ďakujem 🙂 😉 🙂 😉 odpovedať čo najrýchlejšie veľmi ďakujem.

mellani28
27. dec 2014

Baby chcem sa vás opýtať či to tak stále funguje ten výpredaj v parndorfe?Za každú odpoveď veľmi pekne ďakujem.Ten dnešný výpredaj už nestíham :/.

modastore
4. jan 2015

Dobrý,ja tam už chodím 15 r.ako ked tam Slováci ešte nechodili,my sme to objavili uplne náhodou a ja si tam vždy niečo kúpim a natrafíte vždy na niečo,napr, ideme asi aj zajtra tak uvidím čo dosrtaneme pekný večer

bziki
4. jún 2015

Vypredaje v Parndorfe su v podstate uuuplne stale 🙂 Ale existuje zopar vynimiek v roku, kedy su tie zlavy este vacsie (letne vypredaje, novorocne, vianocne). Parndorf je outletove centrum a ako tu bolo popisane, nepredavaju tam horuce novinky, ale veci z minulorocnych kolekcii...ak vsak oblubujete klasice strihy, tak peniaze, ktore mozete usetrit su naozaj znacne...Napriklad, veckovy sveter Guess, alebo Lacoste....tie vyzeraju uz dlheeee roky stale rovnako. Takze nevidim dovod, preco by som si ich nemala kupit v outlete...ak inak teraz som googlila a objavila som tuto stranku, tam sa pise, ze najblizsie velke vypredaje v Parndorfe budu uz 5.6.
http://vypredajevparndorfe.blogspot.com/

Tak prijemne nakupovanie 🙂

maajka83
28. jún 2015

Neviete o akciách v júli?

ninka214
24. okt 2015

Ahojte. Kedy maju v Parndorfw najväčšie zlavy v obdobi okolo vianoc? Az tesne po alebo uz od zaciatku decembra? Dakujem ;)

adussa87
4. aug 2016

Kedy bude najblizsi vypredaj v parndorfe?

gezim
1. jan 2018

Dobry den kedy zacina v januari velky vypredaj 2018 ? Neviete?🙂