Kedy ide o kamarátstvo a kedy o niečo viac

16. aug 2020

Ako vyplýva z názvu témy potrebujem váš názor keďže som ešte kamaráta chlapca nemala. Čo je súčasťou normálneho kamarátstva a čo je viac? Dotýkate sa s kamarátmi hoci len v rámci srandy? Obijmete sa na rozlúčku alebo dáte si pusu na líce? O čom sa rozprávate ? Čo je naopak tabu ?

majkeel
16. aug 2020

Ked sa spolu opijete, zaspite v jednej posteli a nic spolu nemate, tak ste dobri kamarati. ;)

deti95060810
16. aug 2020

kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Min. jedna strana to berie inak ako kamarátstvo...😉

veronikaszabova
16. aug 2020

@deti95060810 ale existuje

majkeel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
16. aug 2020

Existuje, určite nemám potrebu sa s nimi objímať, bozkávať, ale niekedy zo slušnosti alebo po dlhom videní sa, k tým pusam na líce príde.

lucia147852
16. aug 2020

@deti95060810 mám kamaráta od 15 a sme naozaj len a len kamaráti už skoro 15 rokov. Ani jeden z nás nikdy nechcel viac.
Autorka. Áno keď sa stretneme alebo lúčime objímame sa. Štuchame do seba. Proste nad tým nerozmýšľame. Je to pre nás prirodzene. 🤷🏽‍♀️

rachel36a
16. aug 2020

Ja mam uz dlhorocneho kamarata...bezne sa ho dotknem, ci uz ho obijmem, alebo dam pusu na privitanie- rozlucku...tsk isto on mne...poznam sa s nim viac ako polovicu mojho zivota...bezne si hovorime aj take veci ked sa nam niekto paci, ked sa zamilujeme , alebo naopak sklameme a pod...bol nam aj na svadbe...ja mu pomaham kocikovat vnukov....on mne nakupi ked je muz prec a nemam auto...a pod....sme ozajstny priatelia...

pribinak
16. aug 2020

@majkeel toto je priam dokonalá definícia 👏👏👏👏👏

medeaa
16. aug 2020

Objimam sa a dotykam sa s kamaratmi rovnako ako s kamaratkami, priatelsky. To proste clovek citi, ci to je ok, alebo ci to prekracuje nejaku hranicu. Ale je podla mna normalne aj neobjimat sa a drzat si odstup. Kazdy nech robi ako mu je prirodzene. Som zena a mam asi viac kamaratov nez kamosiek. Absolutne nesuhlasim, ze kamaratstvo medzi muzom a zenou neexistuje. Objatia, bozk na lice a ine dotyky ako chytenie za rameno, to je pre mna norma medzi kamoskami/kamosmi. Nechytam nikdy druheho cloveka napr. za stehno alebo ho nedrzim za ruku pri prechadzke. Temy su o vsetkom moznom, ja celkovo neriesim intimne veci s nikym inym, iba s manzelom. Ani nemam preco vlastne. Inak sa nevyhybam ziadnej teme ak na nu pride rec. Clovek vie ku kazdej teme povedat iba tolko, kolko sam uzna za vhodne.

terezka1947
17. aug 2020

Tiez neverim na vrucne kamaratstva medzi muzom a zenou. Jeden citi vzdy viac,no a mozno.az po rokoch sa na to pride.
Osobne si myslim,ze dotyky,ci bozky hoci na rozlucku do obyc.kamaratstva bezne nepatria.
Urcite nie na dennej baze,nie take,kedy sa stretavame s nejakymi dobrymi kamosmi raz za rok.
Ale...ja som uz asi stara.
Teraz,co tak sledujem,je kszdy s kazdym velky kamos,laska,mier,pokoj..lubime sa vsetci
A doma tajne placeme,lebo sa citime sami a tajne vypisujeme svoje problemy na forach.
Divna doba.

karolinakr
17. aug 2020

Raz som ukazala kamaratovi svoje prsia, ale nič si z toho nerobil

akinom0077
26. aug 2020

s najlepsim kamaratom mame zvyk sa objat na zaciatku a konci stretnutia aj do sms si piseme “ obimam” . Rozpravame sa uplne o vsetkom. Sme kamarati 18 rokov