Kedy dať prihlášku do škôlky?

peaxsa
10. máj 2018

Ahojte. Chcela by som sa opytat moja dcera bude mat v auguste 2 roky. Kedy ste davali prihlasku do skolky? Konkretne v Trencine na sidlisku Juh a do ktorej? A ake mate skusenosti. Dakujem

montemotherone
10. máj 2018

@peaxsa podla toho kedy ju chceš dať do MŠ 🙂 zápisy na nasledujúci školský rok 2018/19 prebiehajú teraz, takže najskôr budúci rok april-maj. Info nájdeš na stránkach škôlok, alebo na stránke mesta.

lubbi1
10. máj 2018

ak bude mat len teraz dva roky tak potom takto o rok chodte na zapis a pojde normalne od septembra do skolky 🙂

patka_673
10. máj 2018

tak to ries teda az buduci rok... ci by si ju chcela dat do skolky aj skor ako bude mat tri roky? ved ti to pekne vychadza ked bude mat v auguste o rok tri roky tak od septembra moze pekne nastupit...

peaxsa
autor
11. máj 2018

@patka_673 riesim to teraz aby som vedela bo stale mi svokra hovori aby som si tam dala prihlasku že je vela deti,aby mi ju zobrali.

titla
11. máj 2018

Aj keby si si dala prihlášku o rok skôr (a teda neviem či je to vôbec možné, podať si prihlášku na školský rok 2019/20 v roku 2018) nepomohlo by ti to. Prijímanie detí do MŠ nefunguje na základe poradovníka - kto sa prvý prihlási, toho zoberú medzi prvými... Tam je to postavené na iných kritériách. Prednostne sa prijímajú staršie deti (rok pred nástupom do školy), deti, ktorých súrodenec MŠ už navštevuje, majú v obci trvalé bydlisko... a podobne. Ale ty si môžeš podať prihlášku do viacerých MŠ, ten počet nie je nijak obmedzený.

hopeja
11. máj 2018

Ahoj moja je tiež augustová, išla do skolky keď mala 3 roky, skôr ti ju v TN na juhu asi ani nezoberú, my sme išli na safarikovu, teraz ju prerábajú a sme spokojní.