Ahojte 🙂 mam dilemu kedy dat prepichnut babatku uska, v porodnici ci az neskor? Poradte
@evittam no ja neviem, o chvilu rodim a neviem sa rozhodnut, bojim sa aby velmi mala netrpela a nebolelo ju to
@lala0000000 ja som davala obom hned v porodnici, trosku si poplackali a hned na to zabudli. 😀
@lala0000000 Trpieť? A ako? Ved to je ani nie sekundova záležitosť.😀😉
@evittam neviem urcite ich to musi boliet, ci nie?
@lala0000000 V pôrodnici neviem. Nastrelovanie vôbec.
@lala0000000 neskor sa im v priebehu dvoch rokov tlacia vsetky zuby von, to je podla mna ooovela horsie, ako tych par sekund prepichnutie usi 🙂
nasa nema doteraz prepichnute , ma 6 rokov, ked bude chciet nausnice nechame prepichnut...
dala som hneď v pôrodnici
daj v pôrodnici, potom nebudeš mat čas na behačky okolo toho , a neboli to ja som si dala nastrelovat nové dierky a teda to vôbec neboli
Dakujem, dam jej prepichnut uz v porodnici 🙂 😊
@lala0000000 ja som dávala hneď v porodnici a malá ani nepipla, podľa mňa je to horšie v staršom veku,keď už si dieťa viac uvedomuje,že sa ide s ním niečo robiť
Tiez nechavame rozhodnutie na nu... Sama si urci, ci chce nausnice ci nie a kedy...
ja som dala v 3m a bolo to uplne v pohode...
Hned v porodnici som davala.natierala som liehol pupcek aj uska za tyzden bolo zahojene
@lala0000000 ahoj. My sme dali dcérke hneď v pôrodnici. Ani neplakala ani žiadne problémy neboli.
Po 1 očkovani
@lala0000000 Záleží na tebe. My sme davali az ked dcerka chcela sama. Mala 3.5roka.