Kedy bývajú výpredaje v obchodných centrách?

17. nov 2022

Kedy bývajú v obchodným centrách a v obchodoch s oblečením najväčšie výpredaje ? 😊 Ďakujem. Myslím že sa oplatí kúpiť bundu nie za 60€ ale za 30€..

becca234
17. nov 2022

Prvé začnú na konci toho mesiaca, ale podľa mňa sa najviac oplatí po Vianociach 👍🏻

viestta
17. nov 2022

Po Vianociach. Ale niekde to vôbec nie je výpredaj za znížené ceny. Zial

autor
17. nov 2022

@viestta Myslíš že iba si výmyslu cenu ktorú prečiarknú a daju tam tu cenu čo je aj normálne ?

viestta
17. nov 2022

Áno, stalo sa aj také.

autor
17. nov 2022

@viestta Ktorý obchod? Či všeobecne ?

autor
17. nov 2022

@viestta Ktorý obchod ? Či všeobecne ?

viestta
17. nov 2022

Obchod si už nepamätám, treba si len dat pozor.

becca234
17. nov 2022

@viestta dovolím si nesúhlasiť, napríklad v takej zare sa fakt jedna bunda predáva za 70€ niekolko mesiacov a vo výpredaji ju možno kúpiť za cca 40€ (minuly som som tak kúpila jednu, po ktorej som dlho pokukovala)

viestta
17. nov 2022

@becca234 píšem o všetkých obchodoch? Píšem, že niektorí šikovníci to tak robia a treba si pri nákupe dat pozor. Nič viac, nič menej.

becca234
17. nov 2022

@viestta jasne, rozumiem 👍🏻 Pokial človek pravidelne nesleduje ceny a obchody tak sa vie okašlať

masinka
17. nov 2022

Tesco je expert na tie akoze zlavy. Bud prelepia na visacke povodnu cenu ktora bola nizsia, alebo aj ked nadvihnete na regale zltu akciovu cenovku, tak casto zistite ze povodna cena bola rovnaka alebo nizsia. Niekedy je to az absurdne, pred vianocami stalo balenie plastovych guli 3 E, po vianociach bolo s 90 % zlavou - zlacnene z 30 na 3.

pinkgirl
17. nov 2022

Nás vo februári prekvapilo Sportisimo - kupovala som oteplovaky a lyžiarsku bundu, boli precenené a na pokladni si vypýtali o 20e menej. Bunda mala ešte nižšiu cenu ako na stojane - nestihli ju aktualizovať. Takže aj také sa stáva.
Doplním že ale časom sa míňajú aj skladové zásoby a možno nebude k dispozícii veľkosť ktorú budeš potrebovať.

cakambabatko
17. nov 2022

Black friday začína tento mesiac posledný piatok😊

danka808
17. nov 2022

Zlavy su tak priebezne, len treba si sledovat a nenechat sa zmiast niektorymi akciami, ktore su len tak na oko.