Kedy bude opäť lockdown?

4. júl 2022

Ahojte
Nakedy vidite ze zacne lockdown?
V auguste,ci az v septembri? :D

deti95060810
4. júl 2022

nebude...

autor
4. júl 2022

@deti95060810 preco myslis?

missdiva
4. júl 2022

V septembri podla mna

lejusinka
4. júl 2022

Virus uz zmutoval natolko ze nezabija vo velkom cize uz lockdowny nemaju zmysel 🤷🏻‍♀️ Uz je to normalna chripka. Je to prirodzeny zivotny cyklus virusu.

autor
4. júl 2022

@lejusinka mozno pride dalsi novy virus,pripadne kiahne alebo nieco ine,ci,aky mas nazor ?

pribinak
4. júl 2022

Minule som niekde čítala že covid je vyradený zo zoznamu nebezpečných chorôb
Čiže logdaun nebude 🤣🤣🤣🤣

lejusinka
4. júl 2022

Mozno Putin zajtra zhodi atomovku a dalsieho virusu sa ani nedozijeme 🤷🏻‍♀️ Nikto nema vestecku gulu, kvoli kovidu lockdown uz nebude

jitkakuruc84
4. júl 2022

Podľa mňa nebude, prípady pribúdajú všade aj keď je plno zaočkovaných https://www.covid2019.sk/ockovanie-proti-covid-... ale aj tak všade len uvoľňujú opatrenia a zjedodušujú vstup do krajín ako pred ...

ndrag
4. júl 2022

omikron v mojom okoli a v praci momentalne veselo koluje. Tie vlny doteraz boli nic oproti tomuto co vidim poslednych par tyzdnov. Zatial vsetci mali priznaky max 3 dni a koniec. V praci to uz vobec neriesia, beru na par dni HO a robia dalej. Snad kvoli tomuto uz lockdown nebude :D.

gabika128
4. júl 2022

Ten príde iba v prípade keď budú plne nemocnice 🤷‍♀️

aliii3
4. júl 2022

Tak hádam už nič také nebude, lebo osobne mi to dosť narušilo život a neviem sa z toho stále spamätať, počas toho jak sme boli viac doma som si odvykla od ľudí a teraz keď mám niekam ísť, to je niekedy ako za trest pre mňa 😀

prasiatko30
4. júl 2022

Neviem ale uz sa viac menej funguje ako s chripkou vsade v europe - uz dokonca nedavaju ani pnky na covid - cize pokial nemas naozaj respiracne problemy a komplikacie tak ani doma neostanes, lem ti odporucia aby si si nasadila ffp2 masku. Skoly uz tiez normalne funguju ani karanteny nie su aj ked je covid+ v triede. A cisla na jiskach uz vonkoncom nie su take ako byvali pocad prveho LD. Zatial to vypada slubne

kinderzwillinge
4. júl 2022

ja dufam, ze nikdy, moje pubertalne deti dufaju, ze zavru skoly od 3 septembra a otvoria ich najskor 1 juna 😂

nttnnt
4. júl 2022

@lejusinka to je sice pekne ze zmutoval, ale ci to tak budu vidiet aj nasi "odbornici" polmozog, tlstoprd a pes sabaka + politicka zgerba

deti95060810
4. júl 2022

prečo nebude? a kto to zaplatí? e sa nekotia - firmy, závody, musia vyrábať a nie sedieť doma...

lejusinka
4. júl 2022

@nttnnt s takymto vyjadrovanim by sa ti zisiel lockdown aspon na cely zivot 🙃

nttnnt
4. júl 2022

@lejusinka ale no :DD dufam ze si sa osypala z toho madam

mpg
4. júl 2022

To nikto zatiaľ nevie, bude to podľa situácie, ak toho bude veľa tak môže byť.

viestta
4. júl 2022

A čo ti pomôže vedieť kedy bude?

autor
4. júl 2022

@viestta nepomoze,len ma zaujimaju nazory druhych ludi,a ci si vlastne niekto mysli ze bude

viestta
4. júl 2022

V tomto smere som fatalista. Neovplyvním rany osudu, nejak sa s nimi vysporiadam.

lenkadenisa
4. júl 2022

No ja dúfam, že cez Vianoce! 😂 A rodiť budem doma...

0ria0
4. júl 2022

Ale jasné že bude, vláda sa ešte potrebuje udržať tak nás znova skúsia zavrieť ale vieme že to bude celé naplánované, lebo presne leto teplo covid nikde a zrazu bum september a všetci tu budeme nakazení.

svetlonos
4. júl 2022

Nebude, pretoze by to ekonomika nerozdychala. Chybaju ti tie zakazy, prikazy?