Ahojte
Nakedy vidite ze zacne lockdown?
V auguste,ci az v septembri? :D
@deti95060810 preco myslis?
V septembri podla mna
Virus uz zmutoval natolko ze nezabija vo velkom cize uz lockdowny nemaju zmysel 🤷🏻♀️ Uz je to normalna chripka. Je to prirodzeny zivotny cyklus virusu.
@lejusinka mozno pride dalsi novy virus,pripadne kiahne alebo nieco ine,ci,aky mas nazor ?
Minule som niekde čítala že covid je vyradený zo zoznamu nebezpečných chorôb
Čiže logdaun nebude 🤣🤣🤣🤣
Mozno Putin zajtra zhodi atomovku a dalsieho virusu sa ani nedozijeme 🤷🏻♀️ Nikto nema vestecku gulu, kvoli kovidu lockdown uz nebude
Podľa mňa nebude, prípady pribúdajú všade aj keď je plno zaočkovaných https://www.covid2019.sk/ockovanie-proti-covid-... ale aj tak všade len uvoľňujú opatrenia a zjedodušujú vstup do krajín ako pred ...
omikron v mojom okoli a v praci momentalne veselo koluje. Tie vlny doteraz boli nic oproti tomuto co vidim poslednych par tyzdnov. Zatial vsetci mali priznaky max 3 dni a koniec. V praci to uz vobec neriesia, beru na par dni HO a robia dalej. Snad kvoli tomuto uz lockdown nebude :D.
Ten príde iba v prípade keď budú plne nemocnice 🤷♀️
Tak hádam už nič také nebude, lebo osobne mi to dosť narušilo život a neviem sa z toho stále spamätať, počas toho jak sme boli viac doma som si odvykla od ľudí a teraz keď mám niekam ísť, to je niekedy ako za trest pre mňa 😀
Neviem ale uz sa viac menej funguje ako s chripkou vsade v europe - uz dokonca nedavaju ani pnky na covid - cize pokial nemas naozaj respiracne problemy a komplikacie tak ani doma neostanes, lem ti odporucia aby si si nasadila ffp2 masku. Skoly uz tiez normalne funguju ani karanteny nie su aj ked je covid+ v triede. A cisla na jiskach uz vonkoncom nie su take ako byvali pocad prveho LD. Zatial to vypada slubne
ja dufam, ze nikdy, moje pubertalne deti dufaju, ze zavru skoly od 3 septembra a otvoria ich najskor 1 juna 😂
prečo nebude? a kto to zaplatí? e sa nekotia - firmy, závody, musia vyrábať a nie sedieť doma...
To nikto zatiaľ nevie, bude to podľa situácie, ak toho bude veľa tak môže byť.
A čo ti pomôže vedieť kedy bude?
@viestta nepomoze,len ma zaujimaju nazory druhych ludi,a ci si vlastne niekto mysli ze bude
V tomto smere som fatalista. Neovplyvním rany osudu, nejak sa s nimi vysporiadam.
No ja dúfam, že cez Vianoce! 😂 A rodiť budem doma...
Ale jasné že bude, vláda sa ešte potrebuje udržať tak nás znova skúsia zavrieť ale vieme že to bude celé naplánované, lebo presne leto teplo covid nikde a zrazu bum september a všetci tu budeme nakazení.
Nebude, pretoze by to ekonomika nerozdychala. Chybaju ti tie zakazy, prikazy?
nebude...