Ahojte baby. Máte odsledovane kedy a kde sa oplatí kúpiť nový telefon?teraz keď je black friday?alebo po vianociach?
@dettilv ja som kupovala teraz nedávno, cez black friday a zľava bola fajn okolo 30% oproti ročnej cene.
Do akej ceny hľadáš?
@dettilv ja teda nie som expert, ale mam pocit, ze po novom roku pojdu ceny hore, bo sudruh fuhrer zvysil dane. Ja by som kupovala teraz. Na Alze maju najlepsi pomer cena/kvalita/zaruka. Kupis aj lacnejsie na pochybnych e-shopoch, ale to by som nerobila.
Paušál mám iba ten 7eurovy od radosti a tam telefón nedajú k paušálu. Je telefonujem veľa, ani nie som závislá na telefónoch ale celkom rada fotím. Takže chcem kvalitný foťák a veľa úložiska. Cenovo by som sa rada zmestila do 400€
kupujem si online vzdy podla parametrov co si vyberiem = najdem si telefon a objednam. Zvacsa alzu nie, ale tak keby mali ten co chcem na alze, tak kupim.. zalezi aky telefon chces. ja nezvyknem riesit akcie, ked tak vyuzivam cashback, plnu penazenku, ak su registrovany a taketo veci = lebo menim telefon ked sa mi pokazi :DD nikdy nie len tak. A tiez nie som ochotna si kupovat drahe mobily.
@dettilv dcére som teraz kupila Xiaomi telefon za 99€, fotí výborne ...všeobecne tieto telefony máme v rodine už pár rokov a majú veľké úložisko, ja osobne mám 512 GB a cca 18 000 fotiek v mobile 🙂, stál ma okolo 280€. Pozri si parametre, za mna lepší telefon ked porovnám so Samsung alebo Huawei.
@dettilv a ešte jedna vec. Samsung má celkom dosť etickú kauzu (detská práca), ktorú zamieta pod koberec. Pri cenách ich mobilov platíš skôr za značku než za kvalitu, takže im by som sa vyhla aj z tohto dôvodu.
@dettilv určite potom Xiaomi.
Ten čo som kupovala pred pár dňami fotí kvalitné ako foťák.
https://www.nay.sk/xiaomi-redmi-note-13-pro-5g-...
Tento.
Ja som ho kúpila za 220€ cca pred 2t.
Skúšala som rôzne fotaky na mobiloch na obchode a tento mi prišiel že fotil najlepšie z mobilov do 500€ čo tam boli.
Výhodou je tiež 5G - čiže dobry signál 🙂 a je tiež dosť odolný (nemá vypuklé sklo a má ho tvrdené, čo sa pri rozvíjaní telefónov zijde😅😃)
Telefony vacsinou kupujem cez bazos... kupujem ale uplne nove zabalene. Urcite nie pouzivany. Ako aj tablet.... pan vysiel z orange a hned mi ho novy podal do ruky 😉
Na Vianoce moc dávajú hentým čo paušále majú. Akurát dnes mi Jano volal že mu skončila viazanosť a že čo sa stane keď nekúpi telefón. Ja rekú že nič, paušál pokračuje len bez viazanosti. Ján by som velice chcel aligátora ale nemám teraz lóve. Aj cubot mini verzia sa mi ľúbi... No ale šecko stojí penáze, tak Ján o novom mobile len rozmýšľať môžem.