Keď sa mi spotí noha, tak Converse tenisky vŕzgajú

26. máj 2022

Ahojte, kúpila som si nové klasické biele converse tenisky. Poblémom však je, že vŕzgajú keď sa mi spotí noha. Vôbec neviem ako to riešiť, sú to už moje 4té conversy a ako jediné to robia, už som zúfalá. Má niekto skusenosti ? Ako to riešiť

silvusias
26. máj 2022

To ich nosíš naboso?

autor
26. máj 2022

@silvusias Nie práveže v ponožkách

hope87
26. máj 2022

Aj moje vrzgaju ked ich mam dlhsie na nohách a dost mi to lezie na nervy...neprisla som vsak na to, ako tomu zabranit. Myslim, ze uz to ine nebude lebo ta noha sa ti vzdy aspon trochu spoti...

kengurica
26. máj 2022

Mne to Conversy robia tiež, pri bavlnených ponožkách. Tak do nich nosím "silonkové" biele nízke ponožky a nevŕzgajú.
Mám ešte jedny "číňany z Deichmanu" za zlomok ceny Conversiek, a tie sú oveľa pohodlnejšie, vzdušnejšie a nikdy nevŕzgali.

midori123
26. máj 2022

Ja mam tiez uz x-te Conversky a vrzgaju jak sibnute. Normalne mam nervy z toho

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. máj 2022

Tak vidím, že nemám jediná tento problém :( ale nechápem tomu, doteraz mi žiadne nevŕzgali až tieto....

autor
26. máj 2022

@martinq54 píšem správu

mirage
26. máj 2022

@martinq54 ved porad aj ostatnym verejne.

derdia
26. máj 2022

To je uz raz tak. Ajmne vrzgaju, teda vrzgali uz take nenosim.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiwi3
26. máj 2022

tak mne sa to este nestalo, ale nie je problem celkovo v tom, ze sa ti poti noha? asi treba nosit ponozky z prirodnych materialov alebo nenosit tenisky, ak je velmi teplo.

autor
26. máj 2022

@kiwi3 žiadne iné topanky mi to nerobili, ani ostatne conversy čo mám, len tieto jedny nové.

amy1122
26. máj 2022

Ja mam converse vysoké,a ci mam spotenu či suchu nohu tiež jedna vŕzga 😃

dadis
26. máj 2022

Mne tiez vrzgaju, ked ich mam dlhsie na sebe a je teplo a nohy sa mi trocha spotia, fakt to neznasam 😫😫
@martinq54 porad vsetkym prosim

autor
26. máj 2022

@dadis zatiaľ ani mne neporadil, tak neviem

jasminet
26. máj 2022

mne to robia aj kozene riekerky. nosim bavlnene ponozky a po case to zacnu robit. cez den som v praci prezuta, na ten presun do prace z prace a na obed to nerobia.

kubkovamama
26. máj 2022

Vržďali aj mne a cítila som sa v nich ako idiot😂plus mali tak blbý sklon na moje chodidlo,že som mala pocit,že chodím ako kačica.Ako bonus keď pršalo,na dlaždiciach sa v nich šmýkalo.Do mesiaca predané a presne,lacné z Deichmannu sú oveľa lepšie.Niekedy značka je fakt len nápis

martino67
28. jún 2022

Ja som mal rovnaký problém ale pri vansoch. Či som ich nosil naboso alebo s ponožkami, spotené stále vŕzgali. Pri conversach mi to robí len v prvých týždňoch po kúpe a potom už nie. A to ich nosím naboso.

autor
5. júl 2022

Vyriešil to detský púder, je to trochu nepraktické, ale pred každým použítim do nich nasypem detsky puder a nevrzgaju ani po celom dni. Treba to však pred každým použitím opakovať, možno časom prestanú aj samy. Ja som to takto dala si 5x a zatiaľ super. Len si treba dávať pozor, keď si ich dáte dole, hneď dať dole aj ponožky, inak robíte biele stopy po byte/dome. Za mňa lacná vec, čo naozaj funguje

elala
18. jún 2023

Čauko, mala som tiež problém s conversovým vŕzganím, vyskúšala som radu odtiaľto, že si treba dať silonové/nebavlnené ponožky. V živote som nenosila umelé ponožky,tak som si jedny (také maličké na prsty a päty) kúpila. Funguje to!!! Conversy nevrzgajú. No už teraz viem, že si ich viac nekúpim.

elala
18. jún 2023

@kengurica veľmi dobre ste poradili. Funguje to.

prosimopomoc
2. júl 2023

@martinq54 mam barefoot platenky a rovnaky problem, prosim, porad, zaplatim zlatom

dadis
2. júl 2023

@elala Ja som si teraz na leto kupila tieto https://answear.sk/p/tenisky-answear-lab-damske... za 13eur a ani raz mi "nevrzli"..tiez uz asi conversy kupovat nebudem 😊