Keď deti majú viac rozumu ako dospelí

18. jún 2024

vcera sme boli v nemenovanom detskom kutiku kde boli 3 mensie detske trapmoliny - jedna tak max pre 2 deti. moja 4 rocna pekne cakala, kym sa nejaka trampolina uvolni. ked sa uvolnila, isla a skakala mozno 2 minuty, ked tu zrazu pribehol tatinko s asi 5 mesacnym babom a to babo tam polozil na tu trampolinu kde moja mala skakala a sadol si k babu. bez slova. moja mala automaticky prestala skakat a smutna odisla. sama bez mojho vyzvania, dokazala vyhodnotit situaciu, ze by mohla babu ublizit. akoze ja som zostala len nemo cumiet, v soku. co prosim vas ma max. 5 mesacne dieta z toho ze pasie koniky na trampoline a tatinko pri nom sedi? viete mi to niekto vysvetlit prosim? a ostatne deti vekovo vhodnejsie na trampolinu musia cakat kym sa trampolina uvolni... mala som pravo ich nejako upozornit ked moja dcera platila aj vstup a to male vstup urcite neplatilo kedze vstupne bolo od 1 roka? dakujem za nazory

marhulka13
18. jún 2024

Nebolo by ľahšie priamo tam osloviť otecka a vysvetliť mu situáciu? Podľa reakcie by si zistila, aký je, než tu sa teraz nad tým pozastavovat

personality
18. jún 2024

Môj názor je taký, že je to proste chlap a tým to nie vždy prakticky dochádza. Mala si sa ozvať tam, tu zbytočne píšeš. Či chces mu to poslať?

beata_k
18. jún 2024

Tarino je este neskuseny rodic. Mala si ist za nim a vysvetlit, ze dcera ma zaplatene. Casto stretam na ihrisku rodicov, kt. 1x prisli s babatkom a este nevedia nepisane pravidla.

klip0
18. jún 2024

Nedošlo mu, alebo to bol kreten. Ale skôr mu nedoslo
Povedala by som tam priamo na mieste "dobrý deň, prepáčte ale teraz tu skáče moja dcérka, čakala na trampolínu dlho a teraz len začala skákať. Prosím počkajte kým doskace" hotovo.

zooeynka
18. jún 2024

Otecko si to neuvedomil...a este sa potom urcite cudoval preco tvoja mala odisla.....ved kludne mohla skakat 🙂

personality
18. jún 2024

Podľa mňa chcel otecko využiť silu zo skákania tvojej dcéry, že ponatriasa jeho bábo. 😀 Preco by mala byť automaticky tvoja dcéra múdrejšia?

autor
18. jún 2024

@zooeynka ak by zostala skakat sama by som ju asi vyzvala nech ide dole.... ak by sa tomu malemu nieco stalo kto by bol zodpovedny? ja alebo ten tato.... urcite by sme z toho vysli najhorsie ja a dcera.... a fakt nerada vychovavam cudzie deti na ihriskách nie to este dospelých

kristinka92
18. jún 2024

@zooeynka no lenze keby skáče ďalej a nedajboze omylom skoci zle a spadne na pár mesacne babo, sú ešte aj rodičia ktorí by začali pyskovat že zato môžu rodičia toho dievčatka… pritom je jasne že to je pekná kravina dať svoje parmesacne dieta na trampolínu k dietatu, ktoré sám nepoznám a neviem ako sa môže zachovať. ale v tomto si presne myslím že otecko ešte neskúsený to trochu nedomyslel…minule tu jedna písala že jej muž necháva bez dozoru ich 1,5rocne dieta na parkovisku, takze už sa nečudujem nicomu. autorka v tvojom prípade bola ale chyba nechat to tak, ak ste za trampolínu ešte aj platili, mala si sa dcéry zastať a nie ju nechat odtiaľ so smútkom odísť. prečo tu teraz vypisuješ kto ma a kto nemá rozum, mala si tam prísť a povedať dotyčnému že nehnevajte sa, ale dcéra to ma zaplatené a vystavujete v prvom rade svoje dieta nebezpečnej situácii, veď počkajte dokym doskace dcéra a potom ho na tej trampolíne trochu ponatriasajte primerane

autor
18. jún 2024

a otecko si nemyslím ze bol neskuseny.... bol tam aj so starsim dietatom, ktore bolo uz samostatne tak nejake skusenosti snad ma

autor
18. jún 2024

@personality poslat mu to posielat urcite nebudem to si myslim ze ti je jasne. len vyuzivam moznost diskusneho fora, aby som zistila nazory aj inych ludi. mozno ziskam nejaky iny pohlad na vec, nez mam teraz. uz sa mi tu par postrehov celkom paci takze si nemyslim ze sem pisem zbytocne.

januska12323
18. jún 2024

Mala si to riešiť tam, teraz zbytočne vymýšľať scenáre. Nemal tam čo robiť ani on ani to drobča.

anketkarka
18. jún 2024

Asi nevedel v tom strese s dvoma deťmi, kde by si s babom oddýchol. Máj prosím zľutovanie. Nie každý chlap má kapacitu postarať sa o parmesačne a ešte dávať pozor aj na staršie v detskom centre, kde všetko hučí a džavoce. Mal ťažké zadanie. Ešte aj to malé muselo byť z toho centra s toľkými podnetmi totálne vypraté. Možno mu to v tom hluku triezvo nemyslelo.

zooeynka
18. jún 2024

Tak je to jasne....pacila si sa mu, chcel sa nenapadne priblizit a zacat debatu, ale hold, neuspel....a este ta aj nasral :D

petronelag
18. jún 2024

Niektorí tí oteckovia tie malé deti naozaj nevedia dobre opatrovať, ale zase keby mu niečo povie, ktovie ako zareagoval.

monicka144
18. jún 2024

Tiež si myslím, že si to mala riešiť priamo tam, za pochodu. A každý nevie všetko, nikto múdry z neba nespadol, ani on to proste nemusel vedieť. 😇

autor
18. jún 2024

@zooeynka a vies ze toto bola moja moznost B ze o toto mu ide 🤔😅 .... ale zas chlap s dvomi detmi - ďakujem, ale hned vidim len to varenie, pranie, zehlenie...

lubkovaandrejka
18. jún 2024

Bud ten otecko fakt nerozmyslal alebo ako pise zooeynka :D inak mi to nevychadza, ale tiez by ma tymto akurat rozculil.

basulaak
18. jún 2024

To su oteckovia. Oni nevnimaju rizika a nevedia to tak prirodzene vyhodnotit ako my zeny. Moj syn by skakal dalej ako ho poznam, az by otecko fakt dostal strach a dieta si bral prec. Bola by to oteckova vina keby sa mu nieco stalo.

lauriik
18. jún 2024

Super, ze tvoja mala je taka uvedomela ale tu si mala zasiahnut ty. Tak snad ked tam bola prva tak otvorim hubu a poviem tomu cloveku, ze teraz tu skace moje dieta a nech pride ked bude volno.