Kedze som tu takuto temu este nenasla rozhodla som sa ju zalozit. 🙂
Mozme rozoberat postrehy, nazory, a tak. Dufam, ze tema bude uspesna a budes sa vam pacit.
aj ja sa ten seriál teším,celkom fajn herci tam hrajú
myslela som ten serial novy co budu davat na jojke 😀
uvidime co to bude, vo filmovej kvalite, som zvedava 🙂
aj ja sa tesim len som prisla na to ze to ma " len" 12 casti.... alebo sa mylim?
jáj,tak som off topic 😀 telku nepozerávam , sorry za vtrhnutie 😝
denisocka nevadi
Ahojte! A kedy dávajú 1. časť????Díky
v pondelok 5.10.
Ďakujem. D/fam, že nezabudnem. Lebo ten archív z Jojky mi nejako nefunguje... vám to ide? Už týždeň babrem so seriálom Odsúdené, no a nič....
o pôjde namiesto Paneláku?
nie, bude aj panelak aj KBK
Akurát včera sme o tom trošku kecali v Panelák fóre https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Inak včera bola Predpremiéra v BA (asi v Polosue), bol tam niekto? Boli tam herci, tvorcovia, jojkári, novinári, ale vraj aj diváci, tak preto sa pýtam.
Macka01: Bude to chodiť o 21:15 raz do týždňa, Panelák chodí 20:15.
no asi tak, raz za tyzden, takze budeme mat program na 12 tyzdnov aspon
tak ja sa tiež pridám, už sa na ten seriál teším ... pozerám že to má len 12 častí???
http://www.topky.sk/cl/15/572953/VIDEO-Fialova-...
dufam, že že to nebude o bežných problemoch ako v panelaku, ale iná myšlienka...
na ten serial som zvedavá,iba začínam mať dojem,že tých serialov začína byť nejako priveľa.
pravda,serialy sa nam dako mnozia,uz len cas najst. luknara zeriem,fialku mozem, gajslerku mam rada,takze mrknem,nastastie v pondelok ked serial pojde,nic ine v tv nie je na pozeranie. aspon si opat pozehlim 😀 😀 😀 popri tv
😀 😀 😀 😀 😀 😀 Nádhera!!!! AJ ja to tak robím!!! Aspoň spojím užitočné so zábavou...xixixixi
sa už teším! ukážky vypadajú super.
Vyzera to velmi zaujimavo... tesim, tesim!
annika, uz len co je uzitocne a co zabava 😀 este dobre,ze v noci bezia dobre filmy semtam,to sa dobre zehli 😀 😀 😀
tak dnes nam to konecne zaciiiiiiiiiiiiiiiina 🙂
🙂
Skončil Panelák a môžme sa vrhnúť na Keby bolo keby...
😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
len to trošku potrvá,kým sa preorientujem,že nepokračuje panelák 😉 herci sa skoro vobec nemenili 😝
ach ta Fialová vyzerá ako štetka,neznesiem ju.Mámpocit že tu máme 10 hercov a tí budú teraz hrať vo všetkom,čo sa vyrobí,sa človek musí prorientovať z iných serialov.Vyzerá to pozerateľné 😀
.... boli by sme v nebi - ale ,že je ale , na zemi sme stále 😝