Ahojte dievčatá! Prosím.vas nepoznáte niektorá eshop prípadne niekoho kto predáva vlasové doplnky? Uz som pozrela strašne veľa stránok, ale neviem zohnať modré vlásenky. Našla som vo vsetkych možných farbách ale modré nie😖teda modré ako kralovská modrá, nie tyrkysové lebo tie som nasla ale modré ee, ak viete o niekom prípadne eshop kde by ich mali,prosím napíšete mi veľmi pekne ďakujem 😊😊😊 taketo niečo, na stránke kde som ich našla ale majú len 3ks s ja ich potrebujem viac.
@jankastraskova jaj ty chces aj s ozdobou. Galanterky, ci take ?? Salon svadobný? Tam su aj svadobné ozdoby do vlasov
@jankastraskova alebo kupit čierne a dat tam modru golalku?? Tie maju v kreatívnom obchode....
Aliexpress?
@jankastraskova na kedy to potrebuješ ? Objednaj si z Aliexpress máš to za facku a aké chces
pozri wish aliexpress a tieto stránky, tam to nájdeš podľa mňa aj v kriklavo oranžovej :D :D
Aliexpress a wish
@jankastraskova a neda sa doobjednat??
@jankastraskova no modré som ani nevidela. A to objednavam profesionalnu kozmetiku. Skús zavolať sem. Je to kadernícky obchod v ba. Aj na dobierku pošlú. 0911413122