Kde zoženiem noty na klavír?

bashka
25. jan 2011

Ahojte, nejaké dobré stránky s notami na klavír, prosím...nie typu Eliška a Turecký pochod, potrebovala by som Spomaľ, pesničky z filmu Once, ale hocičo poteší. Vďaka

bolulka
15. apr 2011
bashka
autor
15. apr 2011

@bolulka super super, dakujem, sice momentalne nemam moc casu travit za klavirom, ale urcite si to poporeram, este raz dik

stardust
15. apr 2011

link pre tych, ktori by predsa len mali zaujem o vaznu hudbu : http://makhorina-music.narod.ru/piano.html

majulina
20. nov 2011

ja by som velmi portebovala noty k piesni od Haberu -Po krásnej tvári blúdi sen... keby mi niekto vedel k tomu nieco poradit bola by som velmi stastna 😵

patriksupol
3. dec 2011

nevedel by niekto stranku na noty pre- karel cernoch-slnko seno... 🙂

anetkachomova
31. dec 2011

nevedel by niekto noty na piesen Daj Boh štastia tejto zemi 😨 ☹ 😉 😅

sandrak
29. sep 2012

Ahojte prosíím , nepozná niekdo stranku kde by som našla noty an anglicke pesničke .. ja hladam od Demi Lovato- skyscraper . Ked poznate nejaku dobru stranku kde to najdem tak dajte link 🙂 Dik

tvojtatko
30. jan 2013

Ahojte prosim vás nepozná niekto noty na cigánske piesne ? alebo nejaku stránku ? na ktorej si to nájdem ? dakujem 🙂

biba_directioner
11. feb 2013

ahojte...prosím nepoznáte nejakú stránku kde si môžem stiahnuť noty na klavír/ gitaru od One Direction? 🙂 potrebovala by som pesničku They don't know about us...ale hocičo poteší 🙂

dia_a
18. feb 2013

Ahojky, viem, že toto je nová pesnička celkom, ale nemá niekto na túto pesničku noty?: )P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess ... Krásne tam vyznie klavír a pekná melódia 🙂 ďakujem 🙂

store
26. feb 2013

dobry ..možete mi pomoct? hladam noty na klavir od nickelback-lullaby ale neviem najst neviete kde mozem noty vytlacit?

klauduska007
13. mar 2013

čaukoooo, Store - prosím ťa, nemohla by si mi poslať nejaké noty na klavír, ktoré ty maš, to je jedno čo, niečo z modernejšej hudby by to mohlo byť. vdaka a na email: klaudia.kubekov@gmail.com lebo nechodím tu často 🙂 vďaka

janko56
4. apr 2013

chcel by som sa opytat ci by mi niekto neposlal noty na labrinth feat. Emili Sandé- beneath your beautiful

barik712
12. feb 2014

ahoj kde zozeniem noty pre zdarma pre klavir k piesni :zuzana smatanova-ceresne
maria cirova -burka
email barbora.hrabosova@zoznam.sk

marekkuchta
17. nov 2014
babatko37
16. feb 2015

Prosím vás, nemáte niekto noty pre klavír skladba Sláviček (hrá sa v 1. ročníku ZUŠ). Ďakujem pekne.

katka12321
11. okt 2015

ahojte :D potrebujem noty :( BIRDY: SKINNY LOVE čo najskor :D