Kde zoženiem meno na stenu?

julkaaa1
28. jan 2020

Ahojte chcela.by som pre dcerky meno na stenu na internete tak od 12 a viac € ...chcem len obycajne meno nemate daktora ? Kde by sa to dalo zohnat

z1984
28. jan 2020

Ja mam z ali . Do 5 eur to stalo

maruski99
28. jan 2020

@julkaaa1 jasné, na ali skús pozrieť, tam to máš za pár šupov a je to pekné

julkaaa1
autor
28. jan 2020

@z1984 a kde to najdem pod cim ? Nemozem to najst

milada33
28. jan 2020

@julkaaa1 € 1,88 5%OFF | 20 stil Kawaii Aufkleber Personalisierte Name Wand Aufkleber Vinyl Aufkleber Für Babys Kinder Zimmer Dekoration Schlafzimmer Dekor Tapete
https://s.click.aliexpress.com/e/_Us9sE

demonka5
28. jan 2020

Ja mam tiez z ali ale vacsi format

sipopa
28. jan 2020

ali a wish to mas asi nejlacnejsie. inak som take videla aj na sashe, len tam je uz o cosi vyssia cena

z1984
28. jan 2020

@julkaaa1 len nepoznaju mäkčene takze my sme odstrihli jednu hviezdu a z toho dorobili

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
28. jan 2020

@z1984 mne makcene nevadia mam bez farbu chcem ciernu len prosim ta aku mam dat velkost ked tam je M,L,xl a kde napisem tie mena ? Mam dve deti

julkaaa1
autor
28. jan 2020

@demonka5 ahoj prosim ta kde napisem tam tie mena ake chcem a aku mas velkost ? Pise M,L,Xl dakujem pekne

demonka5
28. jan 2020

@julkaaa1 ahoj ja som ti link neposlala ale ked chces poslem ja som si vyberala aj farbu pisma aj kvetin plus do spravy do poznamky som napisala ake meno chvem presne aj s dlznom

demonka5
28. jan 2020

@julkaaa1 ja som to nemala na velkost ze m,xl ale boli uvedene rozmery ake su podla toho som hladala

julkaaa1
autor
28. jan 2020

@demonka5 viem ale vobec sa nevyznam a ja chcem obycajne meno posli mi link dakujem

demonka5
28. jan 2020

@julkaaa1 #aliexpress € 8,75 | Flower Patterned With Custom Girls Name Baby Nursery Bedroom Art Decor Wall Sticker Vinyl Removable Personalized Decals MuralM-7
https://a.aliexpress.com/_swvtYp

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
28. jan 2020

@demonka5 ahoj kde to mam.napisat ze aku farbu a meno ? Tam ze sprava predajcovi ? A ked chcem dva mena staci ked to napisem do tejto poznamky ci to treba dva krat objednat a tam.napisat zas ?

demonka5
28. jan 2020

@julkaaa1 v popise bol vzorkovnik fatieb kedysi a ked objednavas je tam taky riadok ze poznamka ako myslis ze dietatko ma dve mena alebo dvakrat chces tuto nalepku?ak dvakrat to su zvlast dve objednavky

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
demonka5
28. jan 2020

@julkaaa1 tak by som skusila obe mena v zahranici maju deti dve mena a keby nieco on sa ti ozve ale podla mna to v pohode pojde dve mena na jednu tapetu a jeden nakup teda

julkaaa1
autor
28. jan 2020

@demonka5 farbu neukazuje ale vsade ale nasla som ine meno teda do poznamky hej ? Hej mam dve dcéry ...a kolko mas cm tu lepku ?

demonka5
28. jan 2020

@julkaaa1 ja mam ten vacsi rozmer co uvadza predajca ta ja som vtedy mala vzorkovnik a tak som vyberala farbu

julkaaa1
autor
28. jan 2020

@demonka5 nie ja som si dala normalne jednu objednavku ale osobitne ze pre jednu meno aj pre druhu a to meno do poznamky mam.napisat ano?

demonka5
28. jan 2020

@julkaaa1 ano meno tam