Kde zoženiem dekoráciu na 50-ku?

chrobacik41
13. feb 2020

Ahojte dievčatá, vedeli by ste mi poradiť,kde by som zohnala dekoráciu čísla 50 ,chcela by som to z polystyrenu, a to číslo by som si vyzdobila, len kde by som to mohla zohnat . V prílohe posielam obrázok ako si to asi predstavujem. Veľmi pekne ďakujem za ochotu. Chcela by som to tak ako je ma fotke na stenu .
J.

luba41
13. feb 2020

nič v zlom, ale tie polystyrenove číslice na stene-vyzerá to dost hrozne.. teda predpokladám, že dnešní 50tnici sú ešte celkom dost moderní a mladí...☹ niečo takéto by nebolo krajšie ? https://www.nasaparty.sk/50/spiralky-50-tka/

chrobacik41
autor
13. feb 2020

@luba41 nie mne sa praveze toto nepaci asi som staromodna ale mne sa ten štýl ktorý si mi poslala nepaci

panipanka
13. feb 2020

kup si jedne velky polystyren a vyrez si z toho tu 50tku 🙂 ked si to chces sama zdobit tak aj tak je to jedno

martinals
13. feb 2020

Skus pozrieť na nete v nejakom hobby e-shope a ak sa ti to nepodarí môžeš polystyrén nahradiť kartonom z ktorého vyrezes číslice.

xeniii
13. feb 2020

My sme robili tak, že som kúpila niečo ako polystyrén v kvetinárstve, z toho som urobila 50tku a do toho sme pichali umelé kvietky a vyzeralo to super, len tiež treba vyberať tie umelé, aby to nepôsobilo zle, ale aby vyzerali ako živé 🙂

chrobacik41
autor
13. feb 2020

@xeniii ďakujem ti velmi pekne za radu, ano tak som si to aj predstavovala 😊

bubbinaa
14. feb 2020

@chrobacik41 na kedy to potrebuješ? Lebo také umelé sa dajú aj na aliexpresse zohnať a krásne a za fajn ceny, lebo ja som kupovala cez kamošku vo veľkoobchode a aj tak tá suma bola riadna :/