Milé mamičky aj nemamičky 🙂 Prosím o radu !!! Máte niekto dôverhodný zdroj, kde zohnať jazvečiu masť? Je to vraj zázrak na priedušky, vykašliavanie hlienu a pod. Máte nejaké skúsenosti kde sa dostať k PRAVEJ masti? 😕
k pravej masti sa dostaneš u poľovníka. Poľovníci to zaručene majú. Pomáha to zaručene na priedušky, namastiť hrudník, krk, alebo slzičku pustiť do čaju, to je tiež dobre...
@jazminn viem, ale ja žiadneho nepoznám ☹ ☹ ☹
@katussska24 ja som kupila v rakusku v lekarni...je super, ale straaasne smrdi...ale zabera
@danielka_ma dakujem 🙂 na svk asi nenajdem...ci? 😕
@katussska24 podla mna nie 😖
a v rakusku v lekarni mi to robili na objednavku, lebo je trosku drahsia.....
fuuha...tak toto bude tvrdy oriesok 😒 svagrina ma este zvysok -od jedneho polovnika, no snazim sa zohnat niekde aj ja
@danielka_ma tuto mast mozu aj tehotne, ci nie?
@mamartinka dakujem tiez som pozerala, ale nie som si ista, ci to bude "real" 🙂 no mozno risknem.. 😠
@mamartinka pls mas nejaku skusenost? kupovala si od niekoho?
@katussska24 podla mna urcite...ved to je cisto prirodne....
no mm je polovník ale teraz nemame doma jazveciu mast keby si chcela mozno neskor
@katussska24 Nie este som to nepouzivala ani nemam skusenost s tym.
@katecameron jeej super, tak potom napis. ja skusam zhanat este cez jednho polovnika,tak uvidime 🙂
áno,je to pravda mne to pomohlo. a ja to uz mám na predaj čistu jazvečiu masť ,lebo môj manžel je poľovník a máme doma.môžem to poslat dobierkou, ked potrebujete.5,5 euro cena 1 dcl.
ked chceš moje tel čislo 0918562032.
@katussska24 aj my mame jazveciu mast na predaj, predavame ju za 5 eur za 1 dcl. Ak mas este zaujem, napis mi spravu, alebo ktokolvek ak ma zaujem, ozvite sa.
dakujem, uz som zohnala 😉 ak sa minie, ozvem sa ! 🙂
@ivk Dobrý deň. ešte mávate tú masť v ponuke ? Je čerstvá ?
@slavka1307 áno, ešte je masť k dispozícii. Samozrejme, je čerstvá. Predáva ju moja svokra, môže Vám ju poslať poštou. Stačí, keď jej zavoláte na tel. č. 0948530568.
Na stránke www.liecivemasti.sk Sútam masti priamo z Rakúska. Mali sme odtiaľ sviští krém.
@katussska24
@katussska24 ja mam na predaj jazvečiu mast..
@patotom dakujem , zatial este mam 🙂
kto by mal zaujem? Mame jazveciu mast. Svokor je polovnik takze je to cista 100% mast.
@katecameron potrebujem orginalnu jazveciu mast, ktoru mozem jest. len od polovnikov.je to mozne???
nikto nic? ☹