Kde zohnať 3 - 3,5 m živý vianočný stromček?

ajnka
4. nov 2021

Ahojte, viete mi dať tip, kde na západnom Slovensku zohnať vyšší / nad 3 metre/ vianočný stromček? Ak sem nepatrí reklama, kľudne mi píšte aj do správy. Ďakujem!

cinda555
4. nov 2021

@ajnka od lesnikov

katren
4. nov 2021

@ajnka pri Hlohovci ....nasi si boli vybrat minuly tyzden....ked budes chciet, prides si vyrezat....

luckabj82
4. nov 2021

@katren da sa aj s korenmi?

ajnka
autor
4. nov 2021

@katren Vies mi dat prosim nejaky kontakt? aj do spravy ked tak, dakujem

katren
4. nov 2021

@luckabj82 tusim nie, prides si vyrezat....
@ajnka zistim od svagriny, ona tam s deckami bola vyberat, ja som mala skolu, tak budem mat prekvapko, co vybrali

ajnka
autor
5. nov 2021

@katren a ten stromček vydrží až do Vianoc, keď boli tak skoro vyrezat? Majú to vyskúšané? Tie normandske jedle, čo predávajú pri oc neopadavaju, ale s našimi stromčekmi skúsenosť nemám.

laila22
3. dec 2021

@ajnka už si zohnala?

ajnka
autor
4. dec 2021

@laila22 v nitre/alebo pri Nitre by mali mať. Stromčekovo alebo tak nejak sa volajú, začiatkom týždňa tam muž volal, ešte ich nemali,tak vyskúšame budúci týždeň.

katren
16. dec 2021

@ajnka ahoj, asi neskoro, ale predsa soms a dopatrala, kde najst stromcek....tu sme boli dnes vypilit nas, kontakt ale nemam, kedze som riesila svagrina....boli tam aj auta BA, TT, PK...je to uplne za lesom, nevedela som, ze tam este nieco je, majitel tam aj byva....
4, Mladý Háj 2291, 920 01 Hlohovec
https://goo.gl/maps/SFW2trZEt7LmZ4zP8

kulumulu123
16. dec 2021

@ajnka môžeš prísť k nám do záhrady meria cca 10m....

ajnka
autor
10. jan 2022

@katren ďakujem za kontakt, možno sa zíde k roku. Aké tam boli cca ceny? A druhy stromčekov?

katren
10. jan 2022

@ajnka take ako vsade.....a druhov tam bolo vela na vyber, borocive, jedle, smreky, opadave, neopadane....