Kde zistím čas svojho narodenia?

bielavila
14. aug 2014

ahojte mam otazku s ktorou mi snad niekto pomoze, potrebujem si zistit presny cas svojho narodenia, neviete mi poradit kde sa k tomuto udaju mozem dostat? v rodnom liste to nie je napisane. narodila som sa v roku 1986, myslite, ze niekde taketo udaje uschovavaju aj 28 rokov? ak ano kde? poradte vase skusenosti. dakujem

vefi89
14. aug 2014

@bielavila u svojho obvoďáka, máš to v karte 😝

bielavila
autor
14. aug 2014

no, to som si aj myslela, ale ja som lekara viac krat menila a mam novu kartu☹

mijunik
14. aug 2014

@bielavila ja by som na Tvojom mieste skúsila zistiť, kde sa archivujú staré zdravotné karty. Napríklad ak ešte funguje pôrodnica, v ktorej si sa narodila, tak zavolaj tam a spýtaj sa, ako dlho to archivujú oni (predpokladám, že Ťa aspoň nasmerujú). Mohla by si sa tak dosť k svojej prvej zdravotnej karte. Daj určite vedieť, či sa Ti to podarilo, som fakt zvedavá. 🙂

sissy27
14. aug 2014

@bielavila ja to mám v prepúšťacej správe Z pôrodnice...

bielavila
autor
14. aug 2014

dakujem dievcata vyskusam napisat do porodnice a aj vraj na matriku mam skusit, sama som zvedava ci sa k nemu dopatram 🙂

bielavila
autor
14. aug 2014

@sissy27 cize ja by som to mala mat v prepustacej sprave mojej maminy, no neviem ci si ju 28 rokov odkladala🙂 opytam sa-)

vefi89
14. aug 2014

@bielavila ako môžeš mať novú kartu? 😕

bialica
14. aug 2014

@bielavila a mama si nepamatá čas? hm?

sissy27
15. aug 2014

@bielavila ehm, tak ja som ešte o pár rokov staršia od teba, ale teda ten papier mám... A druhý je založený v zdravotnej dokumentácii u môjho obvoďáka, ktorého som inak tiež párkrát menila a ten papier tam stále je... A dokonca aj moja mama si pamätá... Na matrika takéto info asi nezbierajú,ale v pôrodnici by mohli...

kiwi82
15. aug 2014

ahoj, ja som písala mail s prosbou o čas narodenia do nemocnice, kde som sa narodila, napísala som meno mamky a jej rok narodenia, moje meno za sloboda a môj dátum narodenia. oni to tam majú uložené v archíve.

hadim
8. feb 2019

Ahojte vedel by prosim niekto poradit ? potrebovala by som udaj o case narodenia z roku 1957 z porodnice v raci v Bratislave..Porodnica tam nefunguje ale niekde ten archiv museli presunut.. Neviete kam ?