ahojte mam otazku s ktorou mi snad niekto pomoze, potrebujem si zistit presny cas svojho narodenia, neviete mi poradit kde sa k tomuto udaju mozem dostat? v rodnom liste to nie je napisane. narodila som sa v roku 1986, myslite, ze niekde taketo udaje uschovavaju aj 28 rokov? ak ano kde? poradte vase skusenosti. dakujem
no, to som si aj myslela, ale ja som lekara viac krat menila a mam novu kartu☹
@bielavila ja by som na Tvojom mieste skúsila zistiť, kde sa archivujú staré zdravotné karty. Napríklad ak ešte funguje pôrodnica, v ktorej si sa narodila, tak zavolaj tam a spýtaj sa, ako dlho to archivujú oni (predpokladám, že Ťa aspoň nasmerujú). Mohla by si sa tak dosť k svojej prvej zdravotnej karte. Daj určite vedieť, či sa Ti to podarilo, som fakt zvedavá. 🙂
dakujem dievcata vyskusam napisat do porodnice a aj vraj na matriku mam skusit, sama som zvedava ci sa k nemu dopatram 🙂
@bielavila ehm, tak ja som ešte o pár rokov staršia od teba, ale teda ten papier mám... A druhý je založený v zdravotnej dokumentácii u môjho obvoďáka, ktorého som inak tiež párkrát menila a ten papier tam stále je... A dokonca aj moja mama si pamätá... Na matrika takéto info asi nezbierajú,ale v pôrodnici by mohli...
ahoj, ja som písala mail s prosbou o čas narodenia do nemocnice, kde som sa narodila, napísala som meno mamky a jej rok narodenia, moje meno za sloboda a môj dátum narodenia. oni to tam majú uložené v archíve.
Ahojte vedel by prosim niekto poradit ? potrebovala by som udaj o case narodenia z roku 1957 z porodnice v raci v Bratislave..Porodnica tam nefunguje ale niekde ten archiv museli presunut.. Neviete kam ?
@bielavila u svojho obvoďáka, máš to v karte 😝