Ahojte!
Chcela by som vyvolávať zopár fotiek 20-30, neide o veľkom množstve.
Oplatí sa aj v tomto prípade vyvolávať ich online? Ak áno, mohli by ste mi odporúčať dobru stránku nato?
Mimochodom, vy ešte zostavíte fotoalbumy alebo už len fotoknihy?
Ja dávam robiť každý rok fotky malej- od narodenia každý rok po narodeninách dávam vyvolávať, najviac sa mi oplatí Empik foto. Mne sa fotoknihy akosi nepáčia, dávam do albumov. 3 ročná zbožňuje pozerať albumy takže v tom chcem pokračovať 🙂
no musela som si to emoikfoto vygooglit, ale teda znacku fotopapiera ani neuvadzaju a tie ceny tam maju priserne....
ja uz roky davam si robit fotky v jednom foto vo Vrabloch, akurat posielaju starym stylom, iba postou... Ale 10 centov za 10x15 pri akomkolvek mnozstve je fajn.
@kaktusik007 0,10 cent je super cena. Maju webstranku?
Ja používam tiež empik, často majú akcie na zľavy a ešte k tomu tipli, takže to je dosť lacno.
A vyvolávam a zakladám do klasického albumu, nemám veľmi v láske tie fotoknihy.
roky vyvolavam v happy foto, ale vzdy cakam na akciu. 10x15 mavaju za 0,08-0,09 eur plus postovne
@zorkahorka kedy a ako často majú akcie?
@tl999 ak nie su fotky v akcii teraz, budu po skonceni aktualnej. Treba sledovat, vzdy pisu, dokedy je akcia. Ja si dovtedy upravim vsetky fotky a davam do rozmeru 2:3, aby mi ich neorezali
Aplikácia Empik v pohodlí domova za super cenu formát aký len chceš. A práve pri takýchto množstvách ťa to vyjde lacnejšie online. Majú tam aj fotoknihy ale ja som sa rozhodla pre fotoalbum a tam si fotky ukladám.