Ahojte.
Kam by ste dali tlačiť fotky?
Cena je približna rovnaká. Jedine mi je proti srsti 5,10€ dávať v Happyfoto na dopravu...
Empik
Za mna Empik,dokonca su teraz aj zlavove kody na foto
Dávala som robiť v oboch, vždy som si vyberala len podľa ceny a poštovného. Kvalita rovnaká 🙂
Prosím vás, dajú sa v empik foto potom upraviť fotky (10x15), aby tam nebolo odstrihnuté napr. z hlavy atd...?
@simona92101 kupodivu po preratani sa stále viac oplatí happyfoto
Vzdy som dávala v happy foto, ale naposledy (cca pred mesiacom) boli dost zle. Bola som velmi sklamaná. Uz si tam foto vyvolat nedám.
Ja som dala teraz v empik vytlačiť cca 800 fotiek za 40€
@sonia_wiener to je síce pekné ale oni to majú podľa ceny a ja mňa do 200fotiek keďže to robím pravidelne, potom ťa cena nevychádza až tak super
Katka Jakes ma zlavovy kod na 40% zlavu...ani tak nevychadza lepsia cena?
@simona92101 tak to určite áno, to je kto Katka Jakes? 😀 kde zoberiem takú zľavu? 😀
Ja vzdy počkám, pokym nemám nad 400 😀😀😀 a kod na 40-50% zlavu
Mne do Happy foto neviem prečo, nechce uložiť viac než 94 fotiek (chcem okolo 130 vytlačiť), už som to skúšala niekoľko razy a nič
HappyFoto sa nejako pokazilo 🧐 svagrina davala na vianoce robit foto kalendar velky s 13 fotkami a 10 z toho bolo totalne rozmazanych, asi ako ked sa ja pozeram bez okuliarov (dioptrie 6 😃) 🤯 nechapem ako to vobec mohli poslat, ved to niekto musel vidiet.
@lenicka298
Teraz pozerám, že to happyfoto akcia na foto 10x15 sa predĺžila do 9. augusta.
Ale uvidím, možno dotiaľ nájdem aj inde nejaké akcie na foto.
@anavixy presne tak rozmazane. Davala som vytlacit okolo 300 fotiek, a niektore ani nevidno tvar, co su tak rozmazane. 😔
Ja už X rokov objednávam z happyfoto aj fotky, aj fotoknihy. Počkám si na akciu, a potom objednám väčšie množstvo. Sestra objednávala z empikfoto, a tiež bola spokojná.
roky objednávam z happyfoto a bola som spokojná, majú pekné farby oproti kamenným predajniam v mojom okolí, kde som si pár krát tlačila. posledná objednávka ma sklamala, lebo som si dávala tlačiť fotky, ktoré mali byť bez orezania, ale mám na niekoľkých orezaný spodok. no poštovné na reklamáciu by ma vyšlo viacej ako kebyže si pri následujúcej objednávke počas nejakej akcii objednám o tých 10 "pokazených" fotiek navyše... ako pokazené ich označujem preto, že sú to tehotenské fotky, ktoré majú na spodku text, o ktorý týždeň sa jednalo, urezali mi polku textu 😅 no cca 10 pokazených fotiek voči niekoľkým rokom objednávania a bez problému považujem za ok, stáva sa... 🙂
Na instagrame obcas mavaju niektore "celebrity" zlavove kody. Teraz ma 40% zlavu na vyvolanie pod kodom KATKAJAKES.staci zadat pri objednavke.
@simona92101 ten kod plati prosim aj na zlavnene polozky?
@simona92101 ďakujem krásne, už to muž našiel❤️❤️❤️
@anjelik999 40% zľava na obyc. Foto alebo 20% zľava na celý nákup
@anavixy ale aj švagriná musela vidieť tu kvalitu
Fotky boli nahrate normalne, su to vsetko fotky od profesionalnej fotografky v najvyssej kvalite, asi by ho neodoslala na vytlacenie keby boli rozmazane…
Ja odporucam www.dvakrattri.sk prišli mi do týždňa od nahrania foto, stalo sa že som potrebovala skôr, len som im napísala a mala som na druhý či tretí den doma.
@ria133 aké volíte fotografie typ
za mňa onlinefotky.sk do 3 dní prídu a kvalita super
Prosim pekne v empik foto aké volíte typ fotiek prosim
Za mňa určite empik