mozno to tu velmi nepatri, no som veriaca a velmi sa potesim, ked natrafim na knaza, ktory dokaze oslovit.byvam v kosice juh a jedneho takeho som mala stastie zazit na omsiach...viem iba, ze sa vola Vlado, sluzil tu na juhu, no uz dlhsie som ho nevidela na omsiach.neviete niekto co je snim?kde v kosiciach je este nejaky vynimocny pan farar, ktory vas dokaze oslovit a zaujat?vdaka
Marcel Puškas - Terasa - kaplan
nasla som na stranke farnosti jeho meno.vola sa Vladimir Balucha.neviete niekto kam sa podel?
uz ho nenajdes v rimsko-katolickej lebo sa ozenil a presiel na kalvinsku vieru
on je fakt uz zenaty a ma dieta a pokial viem dobre bude uz mat aj druhe a robi v ke v nejakej autoskole 😉
Ahojte, pripajam sa aj ja k diskusii. Vlado je u Starokatolikov. Je zenaty a ma malu dcerku. Takze je nadalej knazom a sluzi omse. Takze jeho super kazne sa daju nadalej pocuvat 🙂 A je aj pravda, ze ma autoskolu.
hej jak moze byt knazom ked sa raz ozeni a ma dieta? ja som pocula ze zacal aj popijat neviem ci to je pravda 🙂 vraj byvaju niekde pri presove a nedavno sa mu narodila dcera 🙂 🙂
Okrem Rimskokatolickej cirkvi maju vsetky ostatne cirkvi dobrovolny celibat, takze ked chcu, mozu byt knazmi a mozu byt zenati. Vraj sluzi v nedelu na Kukucinovej ulici 7 o 18.00 hod
a co tam je? neviem zeby na kukucinke bol nejaky kostoll alebo nieco?
si veľmi pohotová súdiť ho, vieš vôbec o tom, aký a kto, ma byť kňaz..?
V novej zmluve 1.Timoteovi, 3 kapitola sa to dozvieš... (biskupy, diakoni - farari)
ma byť mužom jednej ženy, striezlivý, rozumný, slúšny, pohostinný, schopný vyúčovať,
nie pijan, nie bitkár, ani nie mrzkého zisku žiadostivý, ale mierny, nehašterivý, nie lakomý,
bez uhony atď. ma si dobre spravovať dom a dietky v poddanosti udržiavať so všetkou dôstojnosťou.
VEĎ ak niekto svoj dom nevie spravovať, ako sa bude starať o cirkev Božiu ? atď.
Podobne aj diakoní, nech su čestní, obojetní v rečiach, oddaní vinu a mrzkého zisku žiadostívi...
Ahojte;)prosim,neviete mi poradit nejakeho dobreho knaza,s ktorym by sa dalo normalne porozpravat a poradit sa?takeho ludskeho,nie takeho co ma nabiflene pismo a odsudzuje?velmi dakujem
@lili177 ahoj, ja som sa nedavno vydavala v KE v dome sv. Alžety a je tam jeden milý kaplán, mala som z neho velmi dobry pocit .. inak poznam zopar fajn knazov tu v Blave kde žijem. nemyslim žebytu táto téma nepatrila veď aj viera patrí k životu mamičiek resp. budúcich mamičiek 😉