Kde v BA dať prestreliť ušká?

lolinko
27. júl 2019

ahojte =)
viete mi poradiť kde v BA dať prestreliť ušká??
ďakujem

luliu
27. júl 2019

Nám prestrelila pediatricka. Robí to aj pre nie jej pacientov ak chceš môžem ti poskytnúť kontakt. Petrzalka

namiti77
27. júl 2019

@lolinko dobry den, prestrelujem detickam uska....Salon Corazon 0908 397 544 alebo 02/ 4488 0535

lolinko
autor
27. júl 2019

@luliu
ďakujem, a môžem poprosiť o kontakt?
a ešte aká bola cena? a naušničky treba svoje alebo má nejake?

lolinko
autor
27. júl 2019

@namiti77
ďakujem a môžem poprosiť cenu a kde máte sálon?
a treba mať vlastné naušničky?

luliu
27. júl 2019

@lolinko cenu neviem, moja dcéra ma nastrelene už dlhšie, nepamätám si. Náušnice dr ma z chirurgickej ocele, tie sa nastreluju a až po čase sa vymenaju za zlaté napr.
www.patricia.sk tam je email, napíš jej, ak chceš a ona sa ozve

lolinko
autor
27. júl 2019

@luliu dakujem

lula313
27. júl 2019

@lolinko určite chod k ORL, nie do salónu! Ja odporucam orl na Tbiliskej, Dr horvathova. Objednas sa na presný čas a za cenu 25eur máš prestrelenie a dočasne nausnice. Strieľa naraz obe uska.

stanulienkat
27. júl 2019

Vyhladaj si tu taketo temy. Kazdy tyzden sa tu na to iste dopytuje.

zeytin
27. júl 2019

Nam prestrelila pediatricka, 20e aj s nausnickami. Mudr. Patricia Goldenberg, Petrzalka

namiti77
28. júl 2019

@lolinko cena je 20 € v tom mate dezinf.roztok na domov a nausnicky a samozrejme nastrelenie. Salon mam v Rači.

namiti77
28. júl 2019

@lula313 a mozem sa spytat preco nie do salonu ? Mate zlu osobnu skusenost?

lula313
28. júl 2019

@namiti77 pri prestreleni sa dieťa môže zľaknúť, že prestane dychat, môže odpadnúť, v salóne nemas vyškolený personal, aby mohol zasiahnuť z hľadiska poskytnutia prvej pomoci. Na usnici sa nachádzajú nervové zakončenia, ktoré pozná ORL lekár, nejaký personal zo salónu nie. Mne, keď mama dávala prestrelovat usi, tak ich prestrelili v rôznych výškach, čoho výsledkom je, že mám na uchu jazvu, takze určite je na mieste ist na tento úkon k lekárovi, nie do salónu, kde v podstate je finančná úspora minimálna.