Poraďte, kde uskladňujete veci, ktoré ponúkate v bazáriku. Mám vyše 400 inzerátov, predáva sa mi to po 4-5ks týždene, ale stále toho máme plný dom. Resp. nemáte nejaký tip, kde vykupujú detské, dámske oblečenie, hračky alebo kam by som to mohla darovať?
Zalezi od tvojich priestorovych moznosti 🤷
Neskladujem. Ponuknem v nejakej skupine max 2x. Druhýkrát s lepšou cenou. Ak nič, obratom darujem, vyhodím. Nedržím také veci doma.
Urob balík oblečenia podľa veľkosti...takto sa mi podarilo predať, a samozrejme dobrú cenu, nehladiet na to, že to bolo drahé, ale že to už splnilo svoju funkciu a chces to posunúť
Vakuove vrece a mala som ho uložene vyfučané pod gaučom.. teraz ho mam na skrini
Daj link pozrieme či sú veci predajne.
400 inzerátov je fakt veľa
Možno robíš niekde chybu
ono su na to dobre take tie vrecia, z ktorych odsajes vzduch, vela sa ti tam zmesti. ja uz sice nepredavam, ale mala som na to zvlast komodu, uz som nevedela, co s tolkymi vecami. ak si nechces zohnat na to dalsiu skrinu, tak tie vrecia by mohli byt fajn napad🙂
Ja ponukam ako balik, ale je toho vela. Ak to neodide zanoar mesiacov, tak darujem. Mne ide skor o priestor a deti rastu, tak tych veci pribuda a ja to nebudem skladovat.
Ja po najmladšej všetko darujem a darujem do DSS a oni mne zasa dávajú veci pre ňu často mi trhá oblečenie je autistka
400inzerátov a ceny aké ved tu je taká obrovská konkurencia že ked máš vyššie ceny a plus ešte pošta ktorá je poriadne drahá tak si radšej kúpia v obchode. Veľa krát čo tovar ponúkajú tu predávajúce je lacnejší než poštovné náklady a vtedy aj ked by som chcela kúpiť pošta má odradí.
Spravim balik po sezone podla velkosti dam ho za symbolicku cenu a ak sa do dvoch tyzdnov nepreda ide na darovacku za brumika..na bazari mam len par veci ktore si myslim ze su ozaj v top stave..ak sa nepredaju za nejaky cas idu zase do balicka a na darovavku..neskreckujem zbytocne nic..nechapem bazar so 400 inzeratmi typu tricka leginy ponozky po.0.60 centov to vazne by som preto mala chodit na postu?
Ja to mam vo vákuových vreciach, niečo pod posteľou, niečo v gauči! Keď mám už len zopár veci jednej veľkosti, tak spravím balik a dám darovacku! Takto sa zbavím úplne oblecka jednej veľkosti a idem ďalej, nahodím ďalšie inzeráty a tiež tak stále dokola
Nedám ti odpoveď na tvoju otázku, ale radu, aby si menej kupovala. Sama vidíš, že o žiadne oblečenie už nie je záujem.
Treba sa naucit rozdelit veci na "este predajne" a "neoplati sa mi to skladovat, kym sa niekto zlutuje"... takze nie, problem zo skladovanim veci na predaj nemam... nieco nosim do azylaku, nieco balim a poslem sestre a par znackovych novych kuskov, co sme proste nestihli nosit (a sestra neoceni) hodim na bazar... je to ale malo a da sa v tom mat prehlad, ked sa preda vsetko, az potom nahodim dalsie inzeraty...