Kde sú baby friendly odpočívadlá a reštiky pri cestách?

egyptanka
19. okt 2011

Ahojte, dost mi chybaju informacie o nejakych baby friendly odpocivadlach a restikach pri dialniciach a hlavnych cestnych tahov ... ked sme nemali dieta tak sme zastavili kde kolkvcek, najdeli a isli dalej, ale teraz mi viac zalezi, aby sa malo kde dieta vybehat, mali detsku stolicku, detske menu ci prebalovaci kutik. O detskom kutiku mozem len snivat. Nejde mi o nejake restiky v centre mesta, kde autom musime zachadzat, ale niekde c blizkosti ciest.
Napriklad viem, ze Koliba u sv. Kristofa je skor vhodna na leto, lebo je tam detske ihrisko. Pripadne pred vjazdom do tunela Borik ci uz z jednej alebo druhej strany je detske ihrisko. Ale viete o niecom vnutri? Dajte tipy na nejake zariadenia?? Nech sa nam s detmi cestuje lepsie 🙂

hoogy
19. okt 2011

tak toto som zvedava ci niekto bude poznat lebo aj ja by som veru rada vedela🙂dobra tema 🙂

egyptanka
autor
20. okt 2011

nikto necestuje s detmi? resp. nikto sa nikde nezastavuje? ... ked tu nie su nejake ohlasy ... no damy, kde sa stravujete s detmi na cestach, kde odpocivate?

pinkypinkus
20. okt 2011

pri Ružomberku - salaš Krajinka - zvieratká, detská stolička - stojíme tam stále cestou na východ 🙂

gordana
21. okt 2011

aj na Donovaloch pri ceste

egyptanka
autor
22. okt 2011

@gordana a kde konkretne? Ako sa to vola?

gordana
23. okt 2011

@egyptanka neviem nazov...su to 2restauracie ale spat sa tam neda...my sme sa tam zastavili s dvojickami 1 a pol rocne v tom case...cestou z dovolenky v Starej Lesnej....tam je uzasny children friendly hotel FORTON,ak by si niekedy chcela kontakt na pobyt vo V.Tatrach...

mariana888
3. apr 2012

Našla som ktásnu cukráreň v centre Bratislavy. Majú dva detské kútiky, pre väčšie deti playstation. Zákusky majú vlastné a predávajú ich lacnejšie ako vedľajšie kaviarne. volá sa to SIMO PASTRY, je to na Michalskej 12 v takom pokojnom dvore medzi swarovski a optikou.

Opporúčam

egyptanka
autor
3. apr 2012

@mariana888 dakujem za tip, ale skor som tuto temu ponala ako baby friendly miesta na dialnicnych a cestnych tahoch ... vies o niecom takom?

cicimon
3. apr 2012

@egyptanka tak my zvykneme cestovat na vychod, sice v poslednej dobe cez madarsko, ale kym sme chodili vrchom, tak sme stali najcastejsie na tej Krajinke - sice prebalovaci pult som tam nevidela, prebalovali sme v aute, ani detske menu, ale vybehat sa tam je kde. alebo na dechtaroch, tam sa tiez da pobehat
inac, kedze mame celkom dlhu cestu, tak nezvykneme robit dlhe prestavky, skor 2 a kratsie, ale moje skusenosti - detske menu vacsinou bud ziadne alebo nejake vyprazane rybie prsty a pod co podla mna detske menu nie je, takze ja ked objednavam, tak nieco pre seba, co zje aj mala a ja dojem - pirohy, ovocne gulky, perkelt...
prebalovaci pult som skor videla na benzinkach ako v "restikach" a vela odpocivadiel ma nieco na vybehanie, ale baby friendly odpocivadiel je malo, vacsinou maju len nieco ale nie vsetko

tilly
3. apr 2012

na slovensku neviem, ale pri rakuskych dialniciach su odpocivadla, tusim landzeit sa to vola, taka siet, su tusim kazdych 30 km a tam vacsinou je, vonku vsade a vacsinou aj vnutri, ale obcas su tam len take pc hry a tak, pre vacsie deti... ale balony maju vsade, nasmu malemu staci trosku priestoru a balon a prehra sa...

sprikotka
27. mar 2015

@pinkypinkus aj pult

mirussa
12. sep 2019

Odporucam s detmi pumpu Shell pri dialnici pri Povazskej Bystrici s peknym oplotenym ihriskom, v smere na BA.
Alebo v smere z BA pri Červeniku, tiez pumpa Shell.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terezka1947
12. sep 2019

@egyptanka uprimne?radsej sme vzdy zisli z dialnice a poprechadzali sa niekde a zjedli z domu nieco. Inak sa snazime dat dlhe cesty rychlo,bez zbytocnych zastavok a uz na cielovom mieste ist s detmi niekam...

terezka1947
12. sep 2019

@terezka1947 jeeeemine....aka stara tema,xi