Ahojte, mám cca 30 rokov s priateľom sme sa presťahovali do iného krajského mesta, kde nikoho nepoznám. Kde si nájsť nový okruh ľudí?
Pracujem výlučne z domu na svojom biznise, čiže v práci nikoho nespoznám.
Chodím do fitka, viac x som sa snažila niekomu prihovoriť, prekecali sme pár viet, avšak nikdy z toho kamarátstvo nenastalo.
Bývame v RD, kde nemáme žiadnych susedov v blízkosti, viac menej dom na samote, takže ani susedia neprichádzajú do úvahy a mne už z toho šibe, že sa nemám pomaly s kým "zoči voči" porozprávať.
Nájdem nový okruh až keď budem ako mama s dieťaťom na ihrisku alebo kde sa socializujú tí, ktorí nechodia do práce? 😀
Tak napríklad ja práve z toho fitka mám dosť známych. Záleží aj od fitka podľa mňa, akí ľudia tam chodia, či je to tvoja krvná aj spoločenská skupina. Ty robíš z domu, ale ak muž chodí do práce, tak možno pozvať nejakého kolegu/kolegyňu s partnerom na večeru alebo v nedeľu na obed na grilovačku.
práca, pes, jazykovka, net...čo je viem? dá sa aj v reštike...pred covidom som spoznala pri obede v reštike veľmi milého chlapíka práve preto že tam bol so psom...🙂..tak sme sa trchu zakecali....pravdaže o psíkoch.
pri venceni psa, psickari su "blazni"😂😘
ci je to 86r tetuska, 60r chirurg, 6r deti, alebo ludia v mojom veku, vzdy je o com pokecat🐶😀