Kde ste si kúpili pekný jesenný kabát?

4. sep 2021

Prosím poraďte kde ste si kúpili pripadne vás poprosím o foto do momentu o pekný jesenný kabát 🧥 🙂

lucijalucy
4. sep 2021

Išla som do klasiky, trench coat z H&M kupovaný tu na MK. Klasika ktorá nevyjde z módy, kombinovateľný takmer s čímkoľvek v neutrálnej farbe.

lacibo
5. sep 2021

About you

mamamasama
5. sep 2021

Zara a Orsay

sasitimi17
5. sep 2021

Reserved a mohito

kittykat22
5. sep 2021

ten Trenc ktory je na obrazky ti bude dobry ak mas zadok, prsia a uzky pas. Ak mas postavu sirsie plecia a uzsi zadok alebo trosku slaninkovy pupik, tak potrebujes kabat bez opasku s rovnym strihom. Ma ich napriklad promod a su to uz teplejsie kabaty - vlnene.

lacibo
5. sep 2021

@kittykat22 no ved to je jasne ze kazda si vyberie strih podla postavy, ale aspon by si vybrat mala, preto sa ani neda povedat, ktory kabat je pekny...ako pre koho..ja som vseobecne za obliekanie predovsetkym podla postavy, az potom nasleduje styl a modnost az na konci..

lacibo
5. sep 2021

Ja si tu vzdy vyberiem, treba pockat, byvaju aj zlavy a co je najlepsie, dorucenie zdarma a zdarma aj vratis tovar, vratia peniaze...mam velmi dobre skusenosti..taktie, niekolko tenisiek uz odtial mam, mne nastastie doteraz takmer vsetko sedelo super..v obchodoch si neviem vybrat, nie je ani zdaleka taky vyber