Ahojte, chcem si dať vytlačiť vlastné vianočné pohľadnice, urobiť ich viem, len chcem poradiť kde ich mám dať vytlačiť. Tie, čo už máte skúsenosti, kde ste boli spokojné s kvalitou a cenou? Ďakujem za odpoveď 😉
@27nika ďakujem za srdiečko. ja som si kedysi dávala robiť, ale teraz už neviem, či v happyfote, alebo fotolabe, ale bola som spokojná. Normálny papier, ako býva na pohľadniciach, kvalita bola dobrá. Je to síce už nejaký ten rok, ale v happyfote si dávam robiť fotoknihy a aj kalendáre a som spokojná.
@27nika Aka otazka taka odpoved.Prepac,ze som sa dotkol Tvojho originalneho umeleckeho ega.Naozaj vyrobit vlastne pohladnice je famozne originalne a hlavne rentabilne.Dufam ,ze vsetci ocenia Tvoju originalitu a kreativitu.Niekedy ironia pomqha v triezvom uvazovani.Tiez poznam jednu Tvoju krajanku co mala taketo originalne napady.Tak vela zdaru pri realizacii.
@doly7 najpr si prečítaj moju otázka a potom pouvažuj či tvoja odpoveď bola na moju otázku a ak nemáš žiadnu skúsenosť a nevieš odpovedať k veci tak nekomentuj, veď odpovedať nemusíš na každú otázku, ktorú si prečítaš. Presne ty patriš k ľuďom, ktorý kazia úroveň celého fóra na MK.
@27nika tusim okolo 5 dni, Cewe je vlastne Fotolab, ale je tam moznost, vyzdvihnutia na predajni DM. Potom to ide cez ich kasu, niekedy su aj v tych zlavovych knizkach kupony na produkty fotolab, len to treba sledovat. ale pouzit kupon -10% atd.
Takze treba si stiahnut Softver http://www.dmfoto.sk/ postup je naozaj velmi jednoduchy: Na vrchnej liste je vyber produktov, medzi nimi su Fotopoladnice a otvori sa ti vyber, ci chces skladacie, alebo klasice, ja si davam robit Fotopohladnice klasik, sada 10ks od 10,99€ - su dalej na vyber 2 moznosti Easy (vsetky rovnake) alebo Vario (kazdu pohladnicu musis upravit zvlast).
Ja teraz cakam na vianocne fotky a tiez ich tam budem posielat, babky sa z toho velmi tesia 🙂
Super baby dik, zajtra to pokukam 🙂
Myslim,ze najlepsie to bude v tlaciarni,v potravinach zatial taketo sluzby neponukaju.Cenove ponuky telefonicky.Mala seria predrazena,velka asi nie je potrebna.Farebna kopirka a kvalitny fotopapier,je to napad mozno originalny,ale zbytocne narocny na realizaciu aj financie.Pre firmy ako zakazka absolutne nezaujimave.Asi to tiez poriesia len formou kvalitnej fotokopie z Tvojho originalu a to mozes spravit aj Ty.