Ahojte. chcela by som dať na vianoce urobiť fotoknihu no neviem si vybrať. záleží mi hlavne na kvalite. Kde ste si dávali vy robiť fotoknihu? dakujem Z
Tiez odporucam happyfoto
Ja som nebola spokojna s happyfoto. Najprv mi poslali hnihu niekoho ineho, chcela som sa tam dovolat - telefon stale obsadeny alebo nikto nedvihal po dlhom case som sa konecne dovolala. Samozrejme mesela som najprv poslat tu fotoknihu co mi nepatrila a potom opat cakat kedy pride moja. Ked dorazila fotky v knihe velmi nekvalitne, flakate. Uz som to nereklamovala, ale na tie ich obrovske akcie uz nenaletim.
@siusinocka ja jednoznačne len fotolab - CEWE fotokniha, knihu som mala hádam do týždna a kvalita super.
aj som tiez nebola spokojna s kvalitou happyfoto ☹ 😠
ja mam dobre skusenosti s Bontia - objednane knihy vzdy cez nejake zlavove stranky, pocas asi 2 rokov som dala robit zo 5x, pre celu rodinu, teraz som objednala 3 kusy na fotky zo svadby, dame pod stromcek aj obom rodicom.. zlavy su stale, 80-stranova kniha s tvrdymi doskami stoji asi 25 eur.. program na zostavovanie fotiek jednoduchy - intuitivne ovladanie, su k dispoziii rozne pomocky, ozdoby. kvalita fotiek vyborna, dokonca ked som aj pouzila stare zoskenovane fotky, kde mi pisalo, ze nemusia byt kvalitne vytlacene, lebo som ich dost zväcsila, tak v reali boli krasne.
@siusinocka momentalne je akcia este na bontia.sk, kniha za cenu postovneho
Z netu, odporúčam happyfoto 😉