Kde ste si dali urobiť fotoknihu?

siusinocka
10. nov 2013

Ahojte. chcela by som dať na vianoce urobiť fotoknihu no neviem si vybrať. záleží mi hlavne na kvalite. Kde ste si dávali vy robiť fotoknihu? dakujem Z

stanca22
10. nov 2013

Z netu, odporúčam happyfoto 😉

evakva
10. nov 2013

Tiez odporucam happyfoto

arturia
11. nov 2013

Ja som nebola spokojna s happyfoto. Najprv mi poslali hnihu niekoho ineho, chcela som sa tam dovolat - telefon stale obsadeny alebo nikto nedvihal po dlhom case som sa konecne dovolala. Samozrejme mesela som najprv poslat tu fotoknihu co mi nepatrila a potom opat cakat kedy pride moja. Ked dorazila fotky v knihe velmi nekvalitne, flakate. Uz som to nereklamovala, ale na tie ich obrovske akcie uz nenaletim.

evka555
11. nov 2013

@siusinocka ja jednoznačne len fotolab - CEWE fotokniha, knihu som mala hádam do týždna a kvalita super.

tigriatko
15. nov 2013

aj som tiez nebola spokojna s kvalitou happyfoto ☹ 😠

bubbles
30. nov 2013

ja mam dobre skusenosti s Bontia - objednane knihy vzdy cez nejake zlavove stranky, pocas asi 2 rokov som dala robit zo 5x, pre celu rodinu, teraz som objednala 3 kusy na fotky zo svadby, dame pod stromcek aj obom rodicom.. zlavy su stale, 80-stranova kniha s tvrdymi doskami stoji asi 25 eur.. program na zostavovanie fotiek jednoduchy - intuitivne ovladanie, su k dispoziii rozne pomocky, ozdoby. kvalita fotiek vyborna, dokonca ked som aj pouzila stare zoskenovane fotky, kde mi pisalo, ze nemusia byt kvalitne vytlacene, lebo som ich dost zväcsila, tak v reali boli krasne.

deniskaknm
16. mar 2021

@siusinocka momentalne je akcia este na bontia.sk, kniha za cenu postovneho