Baby, kde ste si našli normálne kamošky? Mám na mysli také, ktoré majú aj vlastný život, záľuby, sú veselé, tešíte sa ich stretnutie.
V poslednom čase mám obdobie, že stretávam len také baby, ktoré chcú byť v kontakte, lebo nemajú vlastný život a mám pocit, že ma to ťahá akosi dole. Neviem vysvetliť ten pocit.
Nežijem v rodnom meste. Predtým som mala kamošky, s ktorými sme sa stretávali menej, ale zato stálo to stretnutie naozaj.
Teraz som spoznala baby, s ktorými som v dennom kontakte, ale mám pocit, že ma to skôr ubíja. Neviem na to prísť, prečo.
ja som si nasla v praci, tam sme super kolektiv a naozaj dlhorocne priatelstva bez intrig, dalej na joge som sa zoznamila s dvomi zenami len tak sme sa dali do reci a na kurze spanielciny sme si sadli s lektorkou 🙂 Takze ja tak pri aktivitach, hocikto sa prihovori casom ale najma v praci
To preto, ze su nespokojne s vlastnym zivotom, neschope byt samy a ked sa nudia, nevedia co so sebou. Pokojne ma oprav ak som netrafila.
Kolko mas rokov?
My sme sa nasli v praci, dve kamosky sme boli uz od zakladky v jednej praci. Tam si nasli 2 dalsie, byvali sme pomerne blizko v 2 susediacich mestach a ked je prilezitost, radi sa stretneme. Uz to je 13 rokov.
Tiez teraz zijem inde, mam rodinu a ked si aj s niekym sadneme, vsetci su casovo velmi vytazeni.
Prajem ti aby si coskoro nejaku nasla, ktora bude vesela samostatna a fajn 🙂
Mam 44 a zopar dobrych kamaratok....nasla som ich za tie roky kade-tade zivotom...spoluziacka zo strednej, kamaratka z doby materskych, byvala kolegyna, sesternica...s kazdou ma spaja nieco - zaluby, profesia, rovnaky pohlad na zivot.
Tak nejak sme sa nasli uz v detstve a na zakladke. Prezili sme spolu i hadky a vzajomne sklamania sa, ublizenia si v dospievani a rozchodili sme to. Takze asi preto to drzi.
Na motorke. Všetky motorkarky čo poznám a čo sme sa počas mojej motorovej kariéry zoznámili sú perfektne baby, ťažké pohodacky, vždy si mame čo povedať, mame chuť sa stretávať, žiadne intrigy a podobne. Keď si to tak prechádzam, sme rozdielne, každá z iného sociálneho zázemia, z iného kúta Slovenska, rôzny vek, rôzny rodinný status… ale teda spolu sme ako rodina ❤️👍😘
V škôlke. Boli sme spolu na základnej, strednej aj vysokej škole a v kontakte sme doteraz. Máme 37 rokov
No vidim ze sem nezapadam... vsetky kamosky co som mala maju uplne iny sposob zivota...
1. karieristka, stale cestuje, o dietati nesniva ani omylom
2. matka 2 deti, akosi sme stratili spolocnu rec
3. kamoska zo strednej - bez dietata- uplne iny pohlad na svet
4. z vysky - rozvedena s 3 detmi ... sme daleko
5. tu je uz mix kamosiek z okolia - spaja nas vacsinou to ze deti chodia do skoly/ chodili do skolky/ atd, ale nemame toho az tak velmi vela spolocneho ze by neboli intrigy, bola by prilisna dovera, ze by sme jedna pre druhu nejak prilis vela urobili...
Moj poznatok... asi som divna ja. Proste nemam momentalne ani jednu kamosku ktoru by som povazovala fakt za top babu, s ktorou by sme si absolutne vyhovovali a nehrali sa na nic...
Mám 4 kamarátky od detstva, vyrastali sme spolu v paneláku, sme partia od 5 rokov až dodnes 🙂
Mam 1 kamarátku ako sestru už 18 rokov od brigády keď sme boli na strednej,, lepšie je mať jednu super kamošku ako viac a možno falošných
@katkaseiner ono je to uz v dospelosti-teda ked mame zavazky doma, tazsie budovat. Predsa len, ak chce byt medzi dvoma ludmi priatelstvo/intimita, chce to hodiny straveneho casu, ktory proste popri praci a rodine uz neostava. Cize najlepsie sa spoznavaju ludia v praci, skole a pri spolocnych zalubach asi, kde stravite spolu kopec casu
No rozne, ale jednu z naj pred par rokmi na onkogynekologii, doteraz si pamatam ako otvorila dvere a ze ju tam poslala nejaka pani, ze tam lezi v izbe nejaka mlada pani. Ze by nemusela byt okolo tych zien od 50 vyssie. Za 10 minut sme sa bavili ako keby sme sa roky poznali, je krstna mojmu dietatu.
V škôlke pred 30 rokmi
Moj muz sa mi smeje, ze mam same problematicke kamaratky. Bud som moc dobra, alebo som si nejako podvedome vyberala kamaratky, ktore mali furt len same problemy(zly vyber partnerov, z problemoveho prostredia, anorexia, nevyrovnane…) a kazde stretnutie mi vycicalo tonu energie. Najlepsie kamosky mam z detsva a z gympla, spolu sme dospeli, mame podobne povahy, mlade rodiny s podobnymi problemami. A momentalne si medzi mamickami cielene vyberam zeny s podobnymi nazormi na svet/vychovu, pretoze som si povedala, ze nema zmysel sa lwn nechat vyciciavat.