Mamicky,chcem sa opytat kde ste nakupovali kuchynsky riad, hrnce,pribor, proste vsetko do kuchyne.
Dakujem za odporucania.
prvý riad čo sme kúpili bola sada tanierov a šialok keď mali v asku kaciu, 62 kusov za 50 eur 🙂 polovica z toho bola rozbitá do roka :D :D
IKEA, tescoma
Všetko kupujem všade možne (to ti moc nepomôže) ale čo fakt neodporúčam sú taniere z Ikei. Do roka kompletne obite všetky. Možno nešťastný vyber, ale celé zle.
Mamky dakujem za rady. Nepotrpim si na nejake "parady" no aspon info.kde/co/ako. A jasne ze kvalitnejsie,nech sa to nemeni kazdy rok... 👍👍👍
Tiez viacmenej Ikea a Tescoma. Ikea riady odporucam obyc biele alebo priesvitne, nie take tie "hlinene". Hrnce a noze Zwilling.
pozerať akcie v miestnych obchodoch, alebo reťazce. Hrnce sú dobré aj smaltované. My máme tescomu a aj smaltové. Príbor tak do 30 E, taniere - kde bola akcia, alebo Ikea, alebo tesco. Na bežné použite a rozbitie je to jedno - hlavne aby hlboký tanier bol hlboký a niečo sa tam aj zmestilo 🙂 Slávnostné - Karlovarský porcelán.
Máme aj z IKEA aj z Tescoma, ale ja najviac odporúčam KINEKUS, lebo tam majú kvalitu rovnú Tescome, ale za omnoho nižšie ceny 🙂 a ešte v Metre sa dajú kúpiť výhodne kvalitné veci.
Hrnce a taketo veci to vacsinou z Tescomy, ale co sa tyka riadu, tak to ako mi pride, kde sa mi co paci, uz aj v kiku som kupovala, aj v ikei, aj v takych mensich obchodikoch 🙂 Zalezi kde sa mi co paci 😉
Bendorf😉
@lienka_89 hrnce tescoma, riady a príbor prevažne ikea