Ahojte, vedeli by ste mi poradiť tie ktoré ste si kupovali čalunenu postel že kde ste si ju kupovali? 🙂
@malinka158
@kittyna5
@mandrewa ďakujem za odpoveď 🙂 jaku veľkosť ste si kupovali ak sa smiem pýtať? 🙂
@denise17 my máme dosť vysoké matrace, ale tie sme kupili v Moebelixe, takže hrany postele vôbec nie je cítiť keď si sadneš a aj je dosť vysoká, že nepadáš hlboko keď si sadáš, ale hneď sadneš.
Presne túto máme https://www.temponabytok.sk/spalna-postele-manz...
Dekodom...ale ja nie som spokojná. už by som to viac nechcela.
Moebelix, slovensky vyrobok, a je cela calunena , takze aj ked sedis na kraji nic netlaci, je to makke. 180/200, ak mas miesto neber mensiu..
@denise17 ak chceš kvalitu, tak žiadny Mobelix, Sconto ani Blanár. My sme toho obehali veľa, a rozhodli sme sa pre Materasso. Slovenský výrobca, vieš si zadať , aké čelo chceš, hrúbku bočnice ( máme širšie), nožičky a spúšťa potahovych látok. Žiadna tenká drevotriesky, odolný rošt, vyberieš si otváranie úložného priestoru.... A nevŕzga 😉. Máme zatiaľ necelý rok, ale zatiaľ super. Máme šírku 180cm.
FINES - slovenská výroba
Dobre je podla mna postel si ist pozriet a vyskusat. Nech by to uz bolo z akehokolvek obchodu. Pretoze lepsie je raz si vyskusat ako stokrat len vidiet na nejakom obrazku 🙂
@denise17 möbelix