Kočky,prosim poradiť kdeste kupili vak na sedenie,kolko litrov ma objem? Nemam kde vidieť naživo pre sa pytam ak mate doma,či ste spokojne...
@svetluska82
@tinulka33 asi sa oplatí investovať viac do kvality, nemá ti tam čo spľasnúť nie je to nafukovačka... My máme tulivak už pár rokov a bez problémov, nič som nemusela dopĺňať... Veľkosť presne neviem, skúsim pohľadať. Vybrala som si prevedenie, kde sa dá obal zvliecť a prať prípadne kúpiť iný.
@sissy27 je to dost mozne, ale zas 200 e sme odmietli dat za vak...
@svetluska82 no náš stál 110€ a ešte bola akcia cez zľavomat a vyšiel na polovicu 🙂 takže zrejme ešte menej ako teba alebo tvoje kamošky a hlavne teda ozaj spokojnosť bez problémov
@tinulka33 tulivak - minisofa www.tuli.sk
@sissy27 som nevedela ze cez zlavomaty sa da kupit...MOj normalne v nabytku stal 50e a nechcu to vyreklamovat ani za svet...plus nahradne gulicky co kazde 3 mes. kupujem...nejako sme to vtedy v tom zhone nedomysleli
@svetluska82 párkrát už bol na zľavomate kupón na 50% zľavu na tulivak, ak zvažuješ výmenu, tak si to odsleduj 🙂 buď zľavomat alebo zľavadňa, na jednom z týchto dvoch to býva. Je pravda, že tie tulivaky sú drahšie, ale kvalitou sú super.
no ja by som v zivote to nekupila. decembri sme synovi kupili v tvare futbalovej lopty, syn ho zboznoval no po mesiaci splasol ...Teraz kupujem nahradne gulicky do toho, esteze sa da pekne naplnit, no tiez to vydrzi cca mesiac...Takze u mna totalna nespokojnost a aj kamosky pokupili kadejake vaky a tiez podobna skusenost