Kde spoznať toho pravého v týchto časoch??

nova_kamoska
21. feb 2021

Ahojte. Vedel by mi prosím niekto poradiť, kde a ako by sa dalo niekoho spoľahlivého a inteligentného 35+ spoznať? BA a okolie.
Na zoznamkach sú na 95% takí, čo chcú len niekoho do postele, žiaľ. Ďakujem za nápady a odpovede 🙂

hederamonstera
21. feb 2021

@nova_kamoska no ale 5% su normalni ;) len to treba pretriedit, tj.venovat tomu cas. Ja som si tam nasla ex (4r.vztah) a mojho terajsieho manzela. Ale popisala som so stovkami muzov, vacsina tych prasakov sa ukaze po par vetach.
Inak ja si osobne neviem predstavit, kde teraz najst partnera - v lekarni? V obchode? Alebo zeby kamosi dohodili? Netusim

teosebastian
21. feb 2021

Na testovaní! Poznám až tri páry, ktoré sa takto spoznali. Hlavne si vyber odberné miesto, kde sa tvoria dlhé rady.

maud13
21. feb 2021

Ja som spoznala pár ľudí online, ale nie na zoznamkách. Som vo vzťahu, preto sú to všetko len kamaráti, aj ženy aj muži, ale napríklad: jeden teraz už kamarát potreboval opísať, akým spôsobom sa vyučuje na iných základných školách - aby to vedel porovnať so školou, v ktorej učí. Napísala som mu na fb, kde som videla žiadosť o pomoc a dali sme sa potom do reči, aj sme si volali, bola som mu robiť "zrkadlo" ako druhý učiteľ na jeho online hodine a pod.
Možností je veľa, len treba byť komunikatívny 🙂

majkeel
21. feb 2021

@teosebastian :D Vynachadzavost ludi nepozna hranic. Treba si doniest napaditu rusku, ktora zaujme. Na mobile si ukazu fotky bez ruska a je to.

oli18
21. feb 2021

@majkeel rúško je stredného rodu😉

nova_kamoska
autor
21. feb 2021

@hederamonstera ďakujem za napísanie. A na ktorej zoznamke to bolo? 🙂

hederamonstera
21. feb 2021

@nova_kamoska pokec 😀

vollino5
21. feb 2021

Podľa mna teraz jedine na internete a zoznamkách, aj keď ako sa píše vyššie. Drvíva vačšina ludí je tam iba pre sex, ale tak nikdy nevieš, kde nájsdeš svojho vyvolenéhp 🙂 Ako sa hovorí, život je plný paradoxov

nova_kamoska
autor
21. feb 2021

@vollino5 vieš, je to ako hľadať ihlu v kope sena...

hankm
21. feb 2021

@nova_kamoska Cim viac prilezitosti (na nete mas nekonecne mnozstvo napadnikov, aj ked nepouzitelnych) tym vyssia “inflacia” a uz nie si schopna si vsimnut ani toho normalneho. Strati sa ti v balaste. Asi nemas dobre nakalibrovany radar a uchadzaju ti aj ti normalni. Zaroven, tym ze podvedome vies, ze vzdy sa najde niekto dalsi, novy, tak rychlo pustis k vode aj niekoho kto ma potencial, len ti z neho po 10 minutach pisania neuketel dekel. O tom hovori to “toho praveho”, cakas kometu z jasneho neba....zeny sa musia rychlo nekryticky zalubit, to cakas.

liz_lemon
21. feb 2021

@nova_kamoska podla mna je fajn, ak by ta niekto zoznamil s nejakym kamosom, alebo nejaky kolega v praci sa nenajde?

vollino5
21. feb 2021

@nova_kamoska tak isté to je podľa mna aj v reálnom živote, keď hládaš nieko napríklad v bare alebo niekde vonku. Ale áno máš pravdu, je to ako hľadať uhlu v kope sena

lija22
21. feb 2021

jeden moj single snamy furt komentuje prispevky na fb " priznania zien". isto tam ciha na osamele zeny. kazdopadne aj to je isty druh debaty. prelistuj a zareaguj, mozno z toho daco bude.

hopsadobrandejsa
21. feb 2021

Dnes je ina doba, vela ludi sa venuje vlastnym konickom alebo zalubam a vztahy realne neriesia resp. to pre nich momentalne nie je priorita v zivote.

Ja som dnes volal s rodicmi aj s kamosom ( plus jeho zena na drote ) a v oboch pripadoch presne to iste: "ako sa teraz stretavas s kamoskou ked si v karantene?" ......"dom uz mas, teraz si najdi este nejaku maru"....

Umysel fajn, ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze ja osobne mam momentalne tiez vela kamosov ci kolegov ktori aktivne vztah nehladaju. Nebrania sa tomu ak im do cesty vojde zena ktora ich totalne pobluzni, ale jednoducho maju iny program.

Ja, tak ako aj ini muzi mam povinnosti a hobby ktorym sa venujem, mam zabehnutu akusi svoju rutinu a momentalne nemam taky silny drive, ze mam chut ist si niekoho hladat.

Neviem preco to tak je a osobne som mal pocit, ze mam len nejaku docasnu fazu ale prekvapivo vela znamych je so mnou na rovnakej lodi.

Podla mna ludi odradza prelietavost v dnesnej dobe. Budme uprimni, dnes ludia idu cez partnerov ako horuci noz cez maslo. Zijes v dobe kedy sa muzi nemusia dlhodobo viazat aby sa dostali k sexu.

Dnes najst dobreho partnera je skor vecou stastia. Skus to testovanie, naozaj nikdy nevies kde na niekoho natrafis. Naozaj som uz aj ja niekde cital, ze zena stretla svojho partnera na plosnom testovani 🙂

Good luck.

andreatytler
22. feb 2021

@nova_kamoska Ked otvoria obchody, chod do obchdu ktory predava material na renovaciu domov. Tam sa motaj v oddeleni skrutiek alebo cementu a chlapi (aj zakaznici) ti sami ponuknu pomoc s nakupom (lebo zena nemoze predsa nic vediet o skrutkach) a niektori ti ponuknu aj pomoc s renovaciou.
Ja mam teoriu, ze chlapi co robia radi okolo domu su fajn... pracoviti, starostlivi, zrucni a nie su fajnovky.

lopka1313
22. feb 2021

My sme sa s mojim partnerom nasli na badoo. A to bol len druhy po rozchode, s kt som si pisala :D A aj ked ma pri prvých dvoch stretkach bral ako jednorazovku, tak sme spolu uz viac ako rok, cca pol rok som riesila ako zmenim pracu aby som sa prestahovala, posledný mesiac a pol ako nezamestnana (pracu uz mám dohodnutu) travim "na navsteve" u svokrovcov a coskoro sa budeme stahovat k nemu ( býva v pohranici, ale pocas korony ma home office a robi od rodicov, co je aj pre mna blizsie). Ak by sa mi niekto ozval nazivo len tak niekde, tak ho asi niekam poslem... Ideal je zoznamit sa cez znamych/ v praci/ pri konicku, ale ja ako introvert mam ovela radsej online zoznamky 🙂

hankm
22. feb 2021

@lopka1313 suhlasim, realne, nazivo oslovenia mimo miest, a situacii kde to zena ocakava je uplne nefunkcne, dokonca je to vnimane ako obtazovanie a silny zasah do osobnej zony. Urcite vela robi aj forma oslovenia, ale zvacsa to konci divnymi pohladmi, aj ked forma je primerana. A dalsia podstatna vec je to, ze ak by som aj nejako vhodne, vtipne po par vetnej debatke poziadal o kontakt, tak asi by sa dotycna nevrhla dat cislo/email/fb niekomu s kym orehodila 10 viet v rade na testovanie alebo vybere zachodoveho prkinka Hornbachu. Jedna vec je oslovit, druha udrzatelna komunikacia mimo konkretnej situacie. Urobme si statistiku, kolko z Vas niekedy dali kontakt na seba po takejto skusenosti?

nova_kamoska
autor
22. feb 2021

@hankm ja som dala vonku na seba kontakt, lebo mi ten dotyčný bol sympatický. Aj sme sa potom stretli ale nejako sme si nesadli, boli sme úplne rozdielne typy

hankm
23. feb 2021

@nova_kamoska to ta pochvalim ;) ale vies ako sa hovori, jedna lastivicka leto nerobi. Nevyslo, nic sa nedeje, o tom je randenie, o hodnoteni pre a proti. Mozno preto sa pomerne vela parov spoznava v praci (spolupraci) kde je prvotny kontakt nevynuteny sympatiami ale inym ucelom. A pocas toho si obe strany ohodnotia toho druheho a ked su sympatie (alebo vyssia, vysoka pozicia muza) tak to vytvara dobre podmieny na realny vztah.

silviatko
23. feb 2021

všetko normálne je už zadané😀😝

kvietocka33
25. mar 2021

Ja sa sem pripnem. Tiež by ma zaujímalo ako sa v tejto dobe s niekým zoznámiť a hlavne kde ...

ciusinka
25. mar 2021

Ja som si cca. pred mesiacom zacala pisat s jednym cez Badoo 🙂 Ano, je tam vela debilov, o tom by som vedela aj knihu napisat 😂 Ale da sa podla mna najst aj normalny 🙂 Ja som sa s tymto mojim v sobotu prvykrat stretla a dnes ideme von znovu 🙂 A zhodou okolnosti sme zistili, ze pozna mojho otca, dokonca si tykaju, robia v rovnakej oblasti, tak ked mi zacal pisat, som rovno volala otcovi, nech mi da na neho recenziu 😂 Je to este iba v zaciatkoch, takze uvidim, ako to dopadne, ale podla mna tie zoznamky netreba uplne zatracovat..Ja si totiz ani neviem predstavit, kde inde by som sa s niekym zoznamila a obzvlast v tejto korona dobe 🙂

monicka144
25. mar 2021

Ono je veľmi ťažko povedať, na koho natrafíš. Aj čo sa z na pohľad chlapa v pohode časom vyvŕbi. To ti nikto podľa mňa nevie poradiť, kde je najlepšie si niekoho nájsť