Ahojte, mám 25 rokov a som po vysokej škole a nemám s kým tráviť voľný čas. Pracujem pár mesiacov v menšom ženskom kolektíve, každá má svoje životy a sú už staršie. Priateľa nemám, mala som jeden dlhší vzťah, nejak aj kvôli tým lockdownom neviem nikoho normálneho spoznať, resp väčšinou necítim z toho tú správnu energiu a neviem si dovoliť niekoho vpustiť k sebe bližšie. Mám jednu kamarátku, s ktorou sme počas školy boli skoro stále spolu kedže sme boli spolužiačky (má už dlho priateľa), no poslednú dobu mi už hovorí o dosť menej vecí a celkovo mám pocit, že ju musím na každé stretnutie so mnou presviedčať, doteraz sme spolu trávili dosť toho voľného času. Práve to hlavne teraz cítim takto, keď je leto a každý niekde je, či už párty, víno, výlety hocičo a ja nič :( Chodím sa sama prechádzať alebo športovať, ale zároveň je mi úzko, že nemám niekoho na trávenie voľného času. V podstate mi ani nechýba tak frajer, láska atd ale niekto s kým by som trávila voľný čas. Isť na kávu, drink, večeru alebo výlet, či už sa opiť a zažiť niečo pekné, na čo sa dá spomínať 🙂 Chcem tak veľa? Ako z tejto situácie von? Kde sa spoznať? Zároveň si nemyslím, že som introvert, len mi trvá trošku dlhšie než sa rozkecám a kým sa cítim dobre, musí mi ten človek sadnúť.
Ďakujem za odpovede 🙂
Skús dobrovoľnícke aktivity, tam určite spoznas zaujímavých ľudí. Pozri program Buddy pre deti z detských domovov. Ja som chodila robiť dobrovoľníka do hospicu, teraz sa da veľa dobrovoľníckych aktivít s utečencami. Ďalej venčiť psov z útulku alebo niečo, čo ťa zaujíma.
Kurzy jazykov, skupinové cvičenie, existujú aj rôzne turistické skupiny, kde si vieš nájsť partiu alebo len kamaráta/kamarátku a chodím s ním na výlety. Alebo sú rôzne organizácie ako napríklad Active life a oni robia bežecké skupinové podujatia. Môžeš si s niekým písať aj na Badoo, Tinder a kto vie aké zoznamky ešte sú, nie za účelom vzťahu, ale iba tak ísť von, pokecať 🙂 stačí poznať jedného, dvoch ľudí a oni ťa niekedy vezmú aj do ich partie, mne sa to stalo viackrát. Ale ja aj sama vyhľadávam ľudí, napríklad cez tú turistiku 🙂
Pes. Stretneš milión ľudí
Odkiaľ si ?
Ahoj napíš mi🙂
Ahoj napis mi kludne...mam 23
Baby odkial ste?🙂
Ja som Kosice 🙂
Mám pocit ako keby si písala o mne :O Presne toto isté cítim ja. Síce mám priateľa, ale zvyčajne robíme úplne naopak, takže keď som doma on je v práci :D A deti mám, ale už sú veľké, dcéra už v puberte, tá nemá záujem o čas trávený so mnou, a syn je často pri ex.
Kúpila som si ale psa 😂 Ale zvyčajne je to tak, že ja kecám a ona nechápavo na mňa pozerá :D :D
Ináč kľudne mi môžeš napísať, zvykneme chodiť do KE, keďže priateľ práve stadiaľ pochádza. Som z RS.
Spišská Nová Ves
@emm_i badoo somarinka lepší nápad je pomoc okolí a tak je clovek s ľuďmi. Do kostola a tam nerozmýšľat len nad samotou príde na nové kľudne myšlienky...
@motylik1998 ahoj, aj ja som z snv, kludne napis
Kurzy (napr. kreslenie, tanec, zahradkarcenie, vyroba roznych kreativnych veci...proste co by ta mohlo bavit a spoznala by si tam ludi s rovnakymi zaujmami), rozne zaujmove prednasky s volnymi diskusiami (napr. cestovanie), stat sa clenom napr. nejakej turistickej skupiny. Mam napr. znamu, co isla na kurz surfovania do Portugalsa v ramci letnej dovolenky, splnil sa jej sen a spoznala vela zaujimavych ludi 🙂