Kde sledujete trendy v móde ?

kristinka109
30. jan 2020

Ahojte, zaujímalo by ma kde sledujete módne trendy. Webstranky. Nie že by som sa tým veľmi riadila, no rada sa trošku inšpirujem 😊 dobre info majú na stránke zeny.cz .... No keď pozriem inde tak tam píšu zasa pravý opak 😲 Vďaka za tipy 😉☺️☺️

andrejka1974
30. jan 2020

Nikde ja si kúpim co sa mne paci a co si môžem dovoliť pri veľkej rodine to inak ani nejde

nevludna
30. jan 2020

@andrejka1974 pytala sa tych, co sleduju trendy.....

kristinka109
autor
30. jan 2020

@andrejka1974 tak to si sa nemusela ani vyjadriť, nič v zlom 🙂 ... takto, ja si tiež kupujem čo sa mi páči a čo si môžem dovoliť, no keď si mám vybrať, tak nech to je z toho čo je v kurze 😉 veď na tom nie je nič zlé

leuchtturm
30. jan 2020

po inspiraciu si chodim na vogue, tam su fotky z modnych prehliadok a na fejse sledujem svojich dvoch oblubenych navrharov: Dolce & Gabbana a Chanel.

brita7777
30. jan 2020
nickpick
30. jan 2020

@kristinka109 na instagrame

brita7777
31. jan 2020

tiez asos.com zalando.se

erienka
31. jan 2020

@kristinka109 ja na pintereste. Prihlas sa na pinterest a do vyhladava si zadaj napr. "spring 2020 outfit ideas" a vyhodi ti plno obrazkov. Ked sa ti niektory zapaci, kliknes si nanho a dole ti vyhodi mnozstvo dalsich v podobnom style. Odkedy poznam pinterest, nemam potrebu uz kupovat casopisy o mode ani o byvani

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka279
31. jan 2020

@kristinka109 Tak ako tu uz bolo spominane na Pintereste a instagrame. Pouzivam rovnake vyhladavanie ako @erienka

lenuliatko84
2. feb 2020

Ja sledujem instagram,tam toho najdes dost

kittykat22
2. feb 2020

@kristinka109 na youtube idu pekne v style Valeria Lipovetsky a Ann Jaffrey - ale idu len fast fashion. Ak si blond a mas rada ruzovu tak Freddy my love alebo Fashion Mumblr. Take pohodovy nadcasovy styl ma Emma Hill alebo Allegra Shaw. Vsetko youtube. Mam rada ked robia haul - ak mas oblubenu znacku tak si napis na youtube napr Zara Haul spring 2020 - a baby tam skusaju veci, kombinuju - davaju si zalezat na tom co vyberu, komentuju kvalitu 🙂 Justin Leconte na youtube robi kazdorocne trendy SS, AW - tam je jasne povedana farba, styl na nadchadzajucu sezonu 🙂 Samozrejme je to od drahych znaciek - ale kedze fast fashion kopiruje, tak sa v obchode dokazes velmi rychlo zorientovat co sa ti pacilo a napriklad si to kupit.

kittykat22
2. feb 2020

@zazvorka87 tazka bola kde sledujeme modne trendy, a ty pises, ze modne trendy nesledujes. Este dodas, ze preferujes vintage. Preco sa vobec zapajas do diskusie?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brankova
4. feb 2020

@kristinka109 Ja som asi z inej doby, sledujem nove kolekcie gant, crewclothing, 120lino, barbour.

kittykat22
4. feb 2020

@zazvorka87 bez rozdielu co si kupis - farba, strih - to bude mimo za 20 rokov 🙂 takze ides v trende, ci sa ti to paci alebo nie. Pozri si historiu modelov chanel, dior - pozri si stare filmy z 80-90 rokov a zistis, ze nic z toho sa nenosi. A bez rozdielu postavy a strihu - mozes si kupit trendovu vec - ako je plisovana sukna, saty - na tom nie je nic zle. A je jedno ci robis v office alebo mimo - mat pekny kus oblecenia, nikoho nezabije. Aj tak vsetko co mame, bude pase.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
4. feb 2020

@zazvorka87 pretoze si stara 😀 k mladym ludom patria trendy. Moda je sposob vyjadrovania sa, pacit sa, odlisit sa 🙂 navyse dnesne dievcata ziju inak ako my. Maju vsetko k dispozicii - chcela by som mat 15 😅 plisovana je skladana - pozri si google. Je to velmi pekny trend - bol tu v 20 a 40 rokoch 🙂 a teraz fici druhym rokom. Poslednu sezonu boli plisovane nohavice, saty, sortky, saty - no vsetko co ta napadne 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz