Kde si urobím vlastnú darčekovú poukážku?

11. sep 2023

Ahojte chcela by som darovať priateľovi poukážku na pobyt ale nejakú peknú kreatívnu, nie original zo stránky pobytu 😃viete mi poradiť stránku alebo niečo kde nájdem nejaké šablóny pripadne ak viete o niečom kde sa aj dá kúpiť taká nevyplnena poukazka kde napíšem môj text ďakujem 😊

katariiinkaa
11. sep 2023

Canva 🙂

nikoleta999
11. sep 2023
autor
11. sep 2023

@nikoleta999 ďakujem, skôr hľadám niečo krajšie zaujimavejsie toto poznám a jasne že viem urobiť trebárs v PowerPointe ale viem že niektorí aj predavaju veľmi pekne poukážky len zrovna neviem na nič take natrafit 😊

nikoleta999
11. sep 2023

Ja som priateľovi vyrobila sama, ale bolo to kus pracné, objednala som si blbosti z ali a tam mal indicie, čo ma robiť, napríklad poskladať také autíčko, čo znázorňovalo, že teda ideme niekam, poskladať lietadlo - teda letecky, potom tam boli také mini kufriky a mini knižky, akože pasy ( teda, že niekam ideme na viac dní) nájsť na googli adresu, kde pôjdeme ( bola to adresa letiska ), on si myslel, že teda tam budeme niekde ubytovaní... potom tam bol stierací žreb a keď to zotrel tam bola fotka naších známych, lebo išlo o dovolenku, kde sme šli s nimi a kopu toho, nepamätám si presne, bolo to 8 rokov dozadu :D
Ale v konečnom dôsledku som ho len zmotala, že ide o pilotovanie lietadla a tu adresu, čo mal nájsť, že prespíme vo Viedni pri letisku kdesi, preto ideme na viac dní a berieme kufre, tie male knižky nie sú pasy, ale voucher a nakoniec sa stretneme s našími známymi :D na ten jeho výraz nezabudnem, lebo takýmto darčekom, nikdy nevedel prísť na chuť, že simulant lietania, alebo jazda na nejakom aute :D :D a vravel prosím ťa radšej čokoládu, ako toto :D Hodinu som ho nechala vytrápiť a potom mu povedala naozajstný vyznám všetkych tých veci a leteli sme teda do Portugálska na dovolenku a to bol už vysmiatý :D takže možno aj takéto niečo by potešilo vlastné ...

autor
11. sep 2023

@nikoleta999 to je super 🤩🤩milujem takéto kreatívne veci a hlavne ľudí ja sa vždy najviac poteším takýmto darčekom keď viem že si dal niekto námahu a prácu s tým 😊 toto nebude nič velkolepe iba krátky pobyt tak nebudem robiť zase veľké veci okolo toho, len sa mi nepáči original poukazka zo stránky ale radšej nejakú osobnú chcem tak ešte načerpám inšpiráciu, bude to už take vianočné takze takých veci je dosť 😃

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikoleta999
11. sep 2023

Dakujem, tiez velmi ocením, ak si dá niekto ako takú námahu s darčekom 🙂 Tak pevne verím, že sa poukážka vydarí 🙂