Kde si môžem pozrieť volebné programy?

6. sep 2023

Ahojte, neviete mi odporučiť kde si môžem prehľadne pozrieť volebné programy politických strán? Niektorých som našla a niektorých sa neviem vôbec dopátrať (napr. SDKÚ).. vďaka

elmivelmi
6. sep 2023

.

viestta
6. sep 2023

na oficialnych strankach kazdej strany. Niektori to maju ako volebny program, niektori to maju zaonacene pod roznymi inymi nazvami

ukulela
6. sep 2023

Po strane, ktorá nevie ani postaviť kompletnú kandidátku, nepatraj .... Nik nemá povinnosť sumarizovat volebné programy. Tak len čakať na nejaký súhrn zo strany novinárov. Štandardné strany by mali program zverejniť. Tie nase ho často nemajú ani vypracovaný....

gejb
6. sep 2023
daniela2202
6. sep 2023

Neblázni.... zbytočne sa oberieš o čas 😂😂😂

autor
6. sep 2023

Nechcem nechať svoj hlas iba tak prepadnúť a chcem voliť, ale ja fakt neviem koho, nemám žiadnych konkrétnych sympatizantov a skutočne sa mi zdá, že žiadna politická strana nemá to čo hľadám 🤣🤣 na každej mi niečo nesedí, vždy je tam niečo s čím sa nestotožňujem, už to začínam vzdávať 🤣

ukulela
6. sep 2023

Nehladaj 100percentnu zhodu. Hľadaj čo najväčší názorový prienik. Resp. zhodu v zásadných otázkach. Pre mňa je to napr. orientácia na EU, sekularna politika, otázka potratov. O ostatnom viem diskutovať, resp. netrvam na 100% názorovej zhode, no tieto sú povinné.

pivonka6
6. sep 2023

Hadam neveris, ze splnia, co slubuju.

zunaf
6. sep 2023

Voľby nie sú hľadanie životného partnera, nemá zmysel hľadať absolútnu zhodu 😉 Ale isto vieš, ako si predstavuješ smerovanie krajiny, ktoré témy sú pre teba dôležité - nájdi si volebný kompas, odklikáš, aký máš názor na jednotlivé témy a ukáže ti, ktorá strana najviac reprezentuje tvoje názory.

katkami123
6. sep 2023

To si potom správny volič, iba fanatik považuje politickú stranu za poloboha a ich slová, nech povedia a urobia čokoľvek, za nemenný zákon. Ideál nie je.