Kde si môžem nechať vybieliť zuby pomocou lasera ?

lienkashcj
7. aug 2019

Ahojte chcela by som sa opýtať kde si môžem nechať vybieliť zuby pomocou lasera? Viete mi poradiť nejakú kliniku ? Alebo ak ste si vy nechali bielit zuby tak kde ? Nejaké overené kliniky s dobrými recenziami.
Mám žlté zuby po rodičoch 😞 a viem ze bielenie nie je na celý život ale chcem sa aj usmiať ale teraz to nejde. Hanbím sa.
(Pred vyše rokom som bola na bieleni u svojej zubarky
tak ona mi to bielila ale bez laseru a nemalo to žiadny efekt(max tak o 1 odtieň ale viac nie) 😔
Ja nepijem ani kávu ani iné farebné nápoje alebo jedla väčšinou
Ďakujem za rady a tipy.

lucinka1988
7. aug 2019

@lienkashcj mne perfektne vybielili zuby bieliace pásiky crest, síce mám od prírody celkom biele zuby, ale keď pozerám fotky pred a po tak je to dosť veľký rozdiel

lienkashcj
autor
7. aug 2019

@lucinka1988 ja som rozmýšľala aj nad pasikmi ale mám ich celkom dosť žlté tak by som to najradšej nechala na odborníkoch

lienkashcj
autor
7. aug 2019

@lucinka1988 a ako dlho tie crest pásiky vydržali? Myslím že po akej dobe si ich použila znova ? Alebo? 🤔aku trvacnost majú? To vybielenie cca ?

lucinka1988
7. aug 2019

@lienkashcj oni píšu že aj 2-3 roky, ja so zvyknem zuby prebiehať tak raz za rok, nie žeby boli žlté, ten efekt tam stále je, ale ja som v tom taká, že chcem mat aj po case efekt ako na začiatku..Inak je to naozaj dosť účinne, prečítala som x recenzií, kým som ai ich kúpila a sú fakt pravdivé..

lienkashcj
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienkashcj
autor
7. aug 2019

@lucinka1988 ja by som aj tak skorej chcela bielenie zubov ambulantné od nejakého odborníka len neviem kde by bolo najlepšie :/

viera27
7. aug 2019

@lienkashcj kašli na to. Ja som bola, 400e, neskutočne nepríjemné a oveľa lepší efekt som mala s crest pásikmi. A za neporovnateľne menej peňazí. Prebielujem raz za rok, podobne ako už bolo vyššie spomínané, len kvôli efektu. Zuby mam žiarivo biele. Poradí si aj s naozaj žltými zubami. Inak to co vidíš tie akože hollywoodske úsmevy z kliniky, to nie je lepšie bielenie. To sú korunky 🤣.

lienkashcj
autor
7. aug 2019

@viera27 aha. ja som rozmýšľala že možno do budúcnosti by som si dala fazety na zuby aj keď ta cena....nie je veľmi lákava. Mám trošku krivé zuby nie moc ale trochu mne to aj vadí ale keď som bola na ZŠ tak zubárka mi nedala strojček že ho nepotrebujem a v tedy som bola šťastná ale teraz už nie. A najradšej by som strojček aj mala ale nie taký klasický ale ten nočný ale ZP mi to už nepreplatí. A zubárka mi znova povedala že nech sa naň vykašlem....a viem že je potom aj ten "neviditeľný" strojček ale ten by ma cenovo možno vyšiel viac než fazety...a neviem či by to malo účinok... :/ (ale to som dosť odbočila od témy) :D

viera27
8. aug 2019

@lienkashcj jasne, fazety, nie korunky som myslela. Áno. Tak to je. Tie sú parádne. Ale to sa o niečom inom bavíme. No, v každom prípade skus radšej pásiky. Určite. Oveľa viac mi vybielili ako laser, lacnejšie a hlavne menej nepríjemné, nakoľko to bielis postupne. Po laseri som bola sklamaná, tých ich 5-7 odtieňov je z tabuľky, kde ich je možno 30 🤣. S pásikmi som išla až do fakt bielej.

lienkashcj
autor
8. aug 2019

@viera27 aha. Tie fazety by boli najlepšie. Hollywoodsky úsmev by som brala 😀 teraz naozaj neviem....A čo je cca cena tých pasikov? A aký je rozdiel medzi bielenim v ambulancii bez lasera a týmito pásikmi ? Lebo keď mi bielila zubarka zuby tak to nemalo takmer žiadny efekt. Tak či je tam rozdiel medzi tým a aký? Keď sa zuby bielia bez použitia lasera alebo nejakého LED svetlá a pasikmi:-/

0silvia0
8. aug 2019

@viera27 môžeš napísať viac o tých pasikoch? Koľko stoja, kde sa dajú kúpiť a ako sa aplikujú? Vďaka....

viera27
8. aug 2019

@0silvia0 @lienkashcj baby, ja beriem odtiaľto. Lebo dosť sa imituju a toto je originál. Alebo ak mate možnosť z USA, tam sú neporovnateľne lacnejšie. https://bieliace-pasiky.com/article/pouzitie/id/63
Tam tiež mate všetko popísané, použitie, rozdiely a sú aj sady s lampou (tu som nemala, nebolo treba). Beriem si veľké balenie. Na prvé použitie s potrebujete celé. Ale potom na ďalší rok si to balenie míňam postupne.

0silvia0
8. aug 2019

@viera27 diky moc, nie sú zuby po aplikácii citlivejsie alebo oslabenejsie? Trosku sa toho bojím, ako dlho to už používaš?

viera27
8. aug 2019

@0silvia0 áno, sú chvíľku. Počas kúry používam silné fluorizovane pasty. Nie je sa čoho bat

0silvia0
9. aug 2019

@viera27 dakujem😍

lienkashcj
autor
9. aug 2019

@viera27 ďakujem a ako dlho to trvá ? Ako dlho si to nechávaš na zuboch a koľkokrát to opakuješ ?

nelinka777
24. sep 2019

@lienkashcj zoom 2 bola som pred dvomi rokmi je to super ale posedis si v kresle s otvorenými ústami 1,5h dosť o nervy 🙄 v Nitre zubná klinika Hecht

simona745
18. okt 2021

@lienkashcj je to dost drahe ale hadam to stoji zato