Kde si radi kupujete šperky alebo aké sa vám páčia, aké nosíte?
mam rada Spells of love a Monicu Vinader
📌
Najviac mám z Pandorfu z Fossilu, niečo z Moloko Thomas Sabo a Ti sento, páčia sa mi kamienkove a väčšie prstene.Neulietavam na kozmetike, topánkach, ale nausniciach, náramkoch to má vždy poteší, keď si kúp niečo nove
Mám rada stránku izlato.sk
Nosím minimalistické šperky. Som spokojná aj s kvalitou aj s cenou 👌🏼
Petra Toth, Katarína Žiak
Ale inak mam rada žlté zlato...a skor minimalistické 🙂 sem-tam sa objaví niečo výrazne (kedsi to bolo opak ale popri deturencoch sa to zmenilo aby som neprišla o uši 😅)
v zlatnictve pracuje moja najblizsia kamaratka takze tam… vzdy vieme dopredu co prinesu aku cenu kde vie urobit a tak… a plus si objednavam Guess
ako čo, mám rada Pandoru, mám jedny náušnice aj od Linda´s Dream, mám niečo aj od Alove vybraté, ale teda prichádzam na to, že mám toho dosť a máločo nosím, preto to nechcem hrotiť 🙂
najviac sperkov mam od Petry Toth, Rydl zlatnictva, Pandoru zo Sofie, k narodeniu dietata a prve vyrocie Alove a tiez nejake hand made zo Sashe, to skor ucelovo k nejakej prilezitosti a ked raz budem velka, tak si doprajem od Adore
a kedze mam teraz 8M syna nenosim vlastne nic okrem hodiniek, obrucky, malych napichovaciek nausnic 🤷♀️ ale raz snad este vynosim 😂