Ahojte maminky, odkiaľ objednávate softshellové nohavice, s ktorými ste spokojné? Nejaké jednofarebné, alebo aj pekné moderné vzory? Aby mali aj reflexné prvky a dobre sedeli.. Ďakujem za tipy 🙂
@kat_ to mi pride trochu drahsie.. skor som myslela nejake stranky, co su handmade a za lepsie ceny..
Handmade a lacno? Softšel veci máme od Pixie. A lacné z Decthlonu aj s fajnovým vreckom na poklady.
Sportisimo
AK hľadáš handmade a lacné, je tu možnosť kúpiť látku a ušiť si doma alebo dať si ušiť. Možno skús pozrieť na Sashe, či sa niečo nezmestí do tvojho limitu.
No lacňáckym čínskym sa to cenovo vyrovnať nedokáže, keďže tam je pracovná sila platená tak, ako je.
Tak si nemala písať anonymne a určite by Ťa oslovili, tie čo siju
MiniMe ma za rozumne ceny, co sa tyka oblecka MiniLove sitie pre detičky, tiez krasne veci za rozumne ceny a aj vyssie spominana Pixie. Vsetky najdes aj na fcbooku
@luccija ved mi mozu napisat sem, ze siju, nie?
Urcite Kiwihandmade,ich rastuce softshell nohavice nosi dcera uz skoro 3 zimu a su stale ako nove.
no napr. Colorboom sije aj pre zeny softshelloveho nohavice ale teda cena je daleko vyssia ako Unuo
Skúste v Tchibo Online Shop
Lidl . Babám 13 a 15 sedia perfektne. 20eur.
Dieťa menšie Unuo a Jožánek máme, obe výborné. Elastický vysoký pás, nonstop blatové takže denne periem, držia. Dieťa väčšie McKinley.
Ja si dávam šiť na mieru.
Froggywear - maju tam perfektne softshellove a vnutro merino vlna, fantasticke kukly, ciapky
unuo