Kde si kupujete peknú veľkonočnú výzdobu?

vvrga1
18. mar 2022

Ahojte.
Kde si kupujete peknú veľkonočnú výzdobu?
Môžu byť aj stránky alebo konkrétne obchody ďakujem 🙂

telusikk
18. mar 2022

Vieš čo teraz sa mi páči kľudne aj v kauflande alebo v Tedi 🙂

vvrga1
autor
18. mar 2022

Ani jedno nemám blízko, no škoda 🙂 a s veľkým bruškom sa mi trepať nechce 😄

veronika_sk000
18. mar 2022

@vvrga1 ja zvyknem objednavat cez lavdecor alebo zo sashe

marca12
18. mar 2022

V kvetinarstvach je vzdy nieco aj drobnosti. A vela si sama vyrobim,ale aj na sashe,bazosi vies kupit krasne dekoracie

evinka3007
18. mar 2022

Ja som to tento rok vybavila za par eur v pepcu 🤷‍♀️😊

fednaja
18. mar 2022

Tak ja to robím jednoducho, natrhám si niekde babuliatka a zlatý dážď troška ozdobených vyfúknutých vajíčok a je to 🙂

anabanana36
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zlatkapaps
18. mar 2022

Vela veci sa mi paci aj napriklad v kiku, v pepcu, ale prichadzam na to, ze z tade ma skoro kazdy, tak sa snazim teraz vyberat take, co som este nevidela. Vela sa snazim inspirovat na pintereste a nejake dekoracie si urobit aj sama 🙂

zuzanka.zuzu
18. mar 2022

to sa ešte robí? ja že ozdobovat veľkú noc je prežitok starých mám 😂

vvrga1
autor
18. mar 2022

@zuzanka.zuzu akurát čakám na pôrod a musím sa nejako zamestnať :D my sme ešte nikdy výzdobu nemali, tak to chcem trošku zmeniť 🙂

vvrga1
autor
18. mar 2022

Ďakujem pekne, pepco a kik mám blízko dnes sa popozerám 🙂 aj na lavdecor majú pekné veci určite sa vynájdem 🙂

luccija
18. mar 2022

@zuzanka.zuzu ja mám veľkonočnú výzdobu a kvety radšej ako vianočnú výzdobu🙂
@vvrga1 niečo kúpim, niečo odtrhnem v lese, niečo si vyrobím podľa pinterestu

marca12
18. mar 2022

@zuzanka.zuzu praveze dnes je velky trend dekorovanie domacnosti este ani poriadne zima neskonci a ludia uz vytahuju jarne dekoracie

oli18
18. mar 2022

@zuzanka.zuzu Mýliš sa. Ja som stará mama a žiadne výzdoby sa niekedy nerobili. Dali sa bahniatka do vázy a to bolo všetko. Po posviacke jedál sa dali na stôl maľované vajíčka. To práve vy, dnešné mladé ženy, zdobíte celoročne každý kút gýčmi z Číny. Ale proti gustu žiaden dišputát 😀