Kde si kupujete oblečenie do nemocnice?

katarina0123
5. mar 2022

Ahojte zdravotníci,

prosím Vás kde si kupujete oblečenie do nemocnice? Poznám stránku medicaluniforms ale tam sú na môj vkus príliš drahé veci. Vďaka za tipy.

lasona
5. mar 2022

Áno majú drahšie veci, ale sú kvalitné. Šaty mám odtiaľ a sú super, pohodlné, nepresvitaju, dajú sa prať na vyššej teplote, žiadne zmolky. Ja som spokojná, oplati sa investovať. Čo z toho keď kúpiš inde lacnejšie, a za pár dní za ozmolkuje, a vyzerá to akoby si to mala niekoľko rokov.

persephina
5. mar 2022

Zdravotnici si sami kupuju oblecenie do nemocnice? Odkedy?

katarina0123
autor
5. mar 2022

@lasona kupila som si odtiaľ košelu, je pravda že vo výpredaji ale teda nie som vôbec spokojná, potlač je nedokonala miestami rozmazaná a tým, že som si nepozrela zloženie je polyesterová a človek sa v nej potí dosť.

katarina0123
autor
5. mar 2022

@persephina nuž, neviem od kedy ale na ,,nemocničné oblečenie a obuv,, čakám už 4 mesiace a keďže sa mi zle pracuje v obyčajnom tričku tak si chcem sama kúpiť, lebo neviem dokedy budem čakať.

bolarazjedna
5. mar 2022

@persephina no áno, bohužiaľ, my dostávame oblečenie iba odkedy sme súkromná firma, ale aj to je tak ze zadáš rozmery a rok ti dajú oblečenie - 2 košele a 1 nohavice, čo ti aj tak nestačí, takže musíš aj kúpiť.
U nás je obchod s pracovným odevom, tak som kúpila naposledy tam.

niikoletka
5. mar 2022

@persephina ja som za 5 rokov dostala dve košele 😀

niikoletka
5. mar 2022

@katarina0123 rmf scrubs treba sa dohodnúť s kolegyňami a objednať veľkú objednávku aby sa oplatilo poštovné ceny sú tam neporovnateľné

klaudia_123
5. mar 2022

@persephina my sme si taktiež kupovali oblečenie sami. V lete sme dostali jedny šaty aj to po sestrách čo už odišli. V lete, keď boli horúčavy sa to v nohaviciach vydržať nedalo a jedny šaty boli málo, keďže človek sa potí a oblečenie sa perie dosť často. Samozrejme sme dostali aj nohavice, ktoré boli ako monterky a hrubé ako na zimu a material strašne tvrdý, veľkostne vôbec nesedeli. Čiže taktiež sme si museli kúpiť nohavice v ktorých by sa dalo normálne pracovať. A obuv bola čistá katastrofa, nekvalitná. Nosila som ich zo začiatku, ale nohy ma boleli po 2 hodinách tak, že som myslela, že mi odpadnú a po celom dní, keď som prišla domov som od bolesti až plakala.... čiže sme si kúpili aj kvalitnú, ortopedickú obuv. Jedine haleny, ktoré sme dostali boli dobré a vzdušné, jediná nevýhoda bola v tom, že keď to človek párkrát vypral, látka to nevydržala a roztrhala sa. Kúpiť sme si museli všetko, pretože v tom nekvalitnom oblečení sa pracovať nedalo.

katarina0123
autor
5. mar 2022

@bolarazjedna presne tak isto aj my...keby som sa mala spoliehať na zamestnávateľa chodím nahá ...

katarina0123
autor
5. mar 2022

@niikoletka Ďakujem

kubkovamama
5. mar 2022

@katarina0123 v obyc.obchode s pracovným oblečením nohavice,obuv vpredu uzavretú kupujem v Deichmane.U nás ale trvajú na striktne rovnakom "úbore",tak posledné razy sme sa dohodli a raz ročne si dáme urobiť rovnaké v miestnej krajčírskej firme.Ak nemusíte mať na oddelení rovnaké,kúp si obyčajné v akomkoľvek obchode.Nam to preplatili do výšky 20€😂

katarina0123
autor
5. mar 2022

@klaudia_123 presne viem o čom hovoríš, a kde ste si kupovali?

katarina0123
autor
5. mar 2022

@kubkovamama pracovné odevy som prešla nič ma neoslovilo skôr by osm si chcela objednať z nejakej stránky len ich nepoznám preto dopytujem ponuku tu v nádeji, že niečo najdem :D

ibrunova
5. mar 2022

Síce nie som zdravotník, ale kdesi som na nete zahliadla obchod Perlička, prípadne KZLM Tilia

klaudia_123
5. mar 2022

@katarina0123 niektoré tričká biele aj nohavice mam z teranovy, new yorkeru, taktiež nohavice mam aj z lidla, keď maju zdravotnícke oblečenie v ponuke. Ked som chcela vrch na štýl haleny kupovala som cez perličku, oni majú aj skvelé tenké nohavice. Dvoje šaty mám z fb stranky MEME zdravotnícke oblečenie, majú tam pekné kúsky aj kvalitné a dobrý materiál 🙂

katarina0123
autor
5. mar 2022

@klaudia_123 pozerala som super, košelu teda už mám ešte nohavky. Ďakujem ti

persephina
5. mar 2022

… no do….. viete kam…. Ja som si myslela, ze nosenie si vlastneho priboru a toaletaku do nemocnice je uz uplne dno. Ale toto?

miroslava21
5. mar 2022

Nechcem tu propagovat bazar, ale mam flisovu vestu bielu a tyrkysovu zdravotnicku, nenosene. Nove. Moja sestra si kupila, ale nestihla vratit.

suge
5. mar 2022

@katarina0123 Topánky mám z lekárne a nohavice z Lidla. Košele nakupujem najmä na scrubimed.sk, sú trochu drahšie, ale bavlnené, stálofarebné a dobre sa sušia aj žehlia. Predávajú vzorované aj jednofarebné, skús kuk.☺️

martinkatinka
5. mar 2022

U nas v kiku maju vela bieleho oblecenia, nohavice, tricka, mikiny, flisove vesty ....

katarina0123
autor
6. mar 2022

@martinkatinka ďakujem hľadám normálne zdravotnícke oblečenie nie biele to moc dlho nevydrží pri praní na 60 stupňov.

katarina0123
autor
6. mar 2022

@suge ďakujem kukla som 🙂 na tie z lidla čakáám tie vyzerajú super a aj cena je priaznivá

katarina0123
autor
6. mar 2022

@miroslava21 ďakujem za ponuku, fleecovu vestu aj mikinu mám ešte z vysokoškolských čias prioritne hľadám už len blúzy a nohavice.

katarina0123
autor
6. mar 2022

@persephina no žiaľ je to tak, počas vysokej školy ako študentka som si hranidla sama oblečenie a aj pri nástupe do práce si musím kúpiť, tak ito majú väčšinou všetci zdravotníci a aj doktori :(